марки

Оценка на BREEAM: отлична

конструкция

Уан Ейнджъл Скуеър,
Манчестър, Обединеното кралство


Вижте как динамичният свод на покрива използва технология с променящи се цветове, за да акцентира върху модерната архитектура.
Уан Ейнджъл Скуеър

Творческото съчетание от 

екологичност и модернизация утвърждава Уан Ейнджъл Скуеър като еталон в дизайна на офисни площи на бъдещето“.
Уан Ейнджъл Скуеър
Уан Ейнджъл Скуеър

Предизвикателството на клиента

 

Собствениците на сградата от The Co-operative Group искат да допълнят модерната архитектура на сградата с екологично осветление, за да намалят нейното отражение върху околната среда.

Правилното осветление 

 

Собствениците на сградата искат да допълнят модерната архитектура на сградата с екологично осветление, за да намалят нейното отражение върху околната среда. Фирмата за проектиране на осветление Buro Happold, съвместно с местния представител на производителя Architainment, преобразява конструкцията със светодиодно решение за динамично вътрешно и външно осветление.

 

Buro Happold избира ColorGraze QLX Powercore, ColorBlast Powercore и поръчкова бяла арматура ColorBlast, за да подобри цялостния дизайн на сградата с бели и цветни светлини. Датчиците за дневна светлина включват арматурата да излъчва само толкова светлина, колкото е необходимо, за по-голяма икономия на енергия и екологосъобразност. Динамичният свод на покрива използва технология с променящи се цветове, за да акцентира върху модерната архитектура.

Подобни примери