марки

Лица

от колежа

Общински колеж Гейтуей,

Ню Хейвън, Кънектикът

 

Вижте как е избрано светодиодно решение за осветление, за да се осъществи тази идея.

Общински колеж Гейтуей, снимка: Electroland

Този проект хвърля
ръкавица

към утвърдените представи за публичното и частното гледане на снимки“.

 

- Камерън Макнал, Electroland

Общински колеж Гейтуей, снимка: Electroland

Предизвикателството на клиента

 

Този проект хвърля ръкавица към утвърдените представи за публичното и частното гледане на снимки, като същевременно показва, че общински колеж Гейтуей е сериозно учебно заведение с модерни разбирания.

Общински колеж Гейтуей, снимка: Electroland

Правилното осветление 


Всеки ден, когато студентите преминават от една сграда в друга в общинския колеж Гейтуей, те виждат снимки на своите състуденти, преподаватели и администратори на светодиоден видеоекран с ниска разделителна способност с размер 11 x 11 метра. Това светлинно пано, подходящо озаглавено "Лица от колежа," е филм на забавен каданс, който се променя през тридесет секунди и редува снимки, изтеглени от смартфони или уебсайт.

 

Светодиодно решение за осветление е избрано, за да се осъществи тази идея. Пълноцветните светодиодни ленти Philips Color Kinetics iColor Flex LMX са разположени през 95 mm на специално изработена рамка от RGB Lights, Inc. в преддверието, свързващо сградите на колежа.

 

Камерън Макнал, ръководител в Electroland и проектант на осветлението за този проект, е доволен от избора на решението Philips Color Kinetics. Макнал казва: "богатият асортимент [предлаган от Philips Color Kinetics] ни позволи да намерим продукт, който най-добре отговаря на нашите потребности, като те ни осигуриха и безценна техническа помощ."

Светлина, която
говори много

Екипът

Общински колеж Гейтуей

Electroland

Проектант на осветлението

Посетете уебсайта

RGB Lights

Партньор по осветлението

Посетете уебсайта

Подобни примери