You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

В помощ на успеха
в университета

Студентски общежития в UNITE

Лестър, Обединеното кралство

 

Научете как светлината подобрява обстановката за студентите в UNITE

Пералня в Unite с хора с пране

Подобрената
осветеност

създава по-добра среда за живота на студентите, което е важно за нас – да помагаме за техния успех, докато са в университета“.

-Джеймс Тиърнан, ръководител „Енергетика и комунални услуги“, UNITE
Мъж се бръсне пред огледалото
Коридор в Unite с хора

Предизвикателството на клиента

 

UNITE е прогресивен доставчик на специализирани студентски общежития. Неговата цел е да намали отражението върху околната среда, като същевременно осигури качествени жилища. След оценка на апартаментите на UNITE в The Grange, Philips получава задача да обнови осветлението.

Спалня в Unite
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление

 

The Grange има нужда от нова светлина. Сградата, в която живеят 220 студенти от университета Де Монфор, е общежитие с общи кухни, жилищни площи и самостоятелни гарсониери. След направеното проучване е взето решение да се заменят старите луминесцентни лампи с най-модерно осветление за икономия на енергия и по-добри битови условия.

Philips се захваща за работа. Светодиодно осветление е инсталирано във всички спални, кухни, общи площи, административни площи и външни пространства. Широко е използвана светодиодна арматура с кръгла преграда поради нейния здрав корпус и отлично разпределение на светлината. Новите лампи рязко понижават консумацията на енергия и правят The Grange приятно място за живот и работа.

Административните площи като рецепцията са осветени с вградена арматура CoreLine, която заменя модулните луминесцентни осветителни тела, докато в пералнята е инсталирана светодиодна арматура Pacific. Лампите създават приятна и чиста обстановка, в която хората се чувстват уютно и могат да се съсредоточават. Детектори на присъствие също са добавени в коридорите, а датчици за дневна светлина са инсталирани в някои стаи за икономия на енергия и пари.


Подобреното осветление създава по-добра среда за студентите и помага за техния успех в университета. Сметките за ток на сградата значително намаляват и поддръжката вече отнема по-малко човекочасове.

Подобни примери