You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Незабравимо 
пазаруване

Ted Baker,

Глазгоу, Обединеното кралство

 

Научете как Ted Baker поразява клиентите с вида на стоките в магазина

Облекла в магазина на Ted Baker

Опитваме се да оформим
всеки магазин,

площ и офис като поръчково решение, в тон със сградата и околностите. Общият проект винаги обръща особено внимание на осветлението, тъй като то има огромно значение за настроението в магазина“.

- Марк Валерио, ръководител „Дизайн на магазина“, Ted Baker

Предизвикателството на клиента

 

Най-новият магазин на Ted Baker в Глазгоу има нужда от уникално решение за осветление. За да вдъхне живот на сградата, екипът по проекта търси осветление, което може да се променя през деня и да бъде в унисон с музиката в магазина.

    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление

 

За Ted Baker поръчковото осветление не е нещо ново. Огромната верига за облекла счита всеки свой магазин за уникален и проектира всеки интериор в тон със сградата и обстановката. За своя клон в Глазгоу, Ted Baker търси динамично решение за осветление, което да бъде в унисон с музиката в магазина и да създава жива и въздействаща атмосфера.

„Често работим с Philips, кажи-речи от самото начало – казва ръководителят на „Дизайн на магазина“ Марк Валерио. – Решаваме какво трябва да се направи, основното разположение на осветлението от естетическа гледна точка, след това говорим с Philips за нивата на осветеност, видовете арматура и различните варианти за цената. Също така много желаем да използваме светодиоди, за да намалим консумацията на електроенергия и въглеродните емисии, както и да премахнем проблемите с изкачването до високите тавани“.

Колекцията осветление за търговски обекти от Philips е точно по мярка. Система с окачени плоскости, в съчетание с мощното таванно осветление eW Cove QLX, е използвана за общото осветление. Прожектори StyliD, монтирани на релси, акцентират допълнително върху изложените стоки. На пространството с двойна височина пред магазина, където Cove не може да се инсталира, е изградена специална система за осветление на две нива. Магазинът вече има фантастична атмосфера, която вълнува клиентите и подчертава качеството на стоките.

Новото осветление се управлява от изработен по поръчка сензорен контролен панел. Персоналът може да избира три динамични теми, които едновременно променят настройката за осветлението и силата на музиката за различна атмосфера през целия ден.

Подобни примери