марки

Блестящите марки в

светлината на прожекторите

 

Upside, Херстал,
Белгия   

 

Научете как Upside освежава изложените стоки с новаторско осветление

Магазин Upside – Philips CDM Evolution

MASTERColour
CDM Evolution

предлага най-важните предимства за моя магазин: ефективна ярка и жива светлина на приемлива цена, с високи икономии и дълъг експлоатационен срок“.
Магазин Upside – Philips CDM Evolution
Магазин Upside – Philips CDM Evolution

Предизвикателството на клиента

 

Upside е един наистина просторен търговски обект. На своята площ от 4000 m² той събира артикули от 100 световни марки за облекло в своя модерен мезонетен интериор. За да осигурят индивидуално присъствие на всяка марка, са използвани нашите насочени лампи MASTERColour CDM Evolution 35 W/930, които създават интересни композиции от изложените стоки.

Магазин Upside – Philips CDM Evolution

Правилното осветление 

 

Upside е твърдо решен да остави купувачите с изключителни впечатления. За да реализира своята концепция „магазин в магазина“ обаче, Upside има нужда от осветление, което да открои по различен начин всяка отделна марка. Освен това осветлението трябва да бъде висококачествено, енергийно ефективно и лесно за поддръжка, независимо от седемметровия таван.

 

Решението е намерено с концепция за високо осветление. Projection.eu, белгийски проектант на осветлението, избира нашите лампи за целта. Както за общото, така и за насоченото осветление, лампите MASTERColour CDM Evolution 35 W/930 са монтирани на шини с височина четири метра. Разположението на осветлението позволява лесна поддръжка на осветителните тела, а силната светлинна емисия на CDM Evolution е достатъчно ярка за осветяването на стоките от разстояние.

 

Новата система за осветление преобразува изложените стоки в произведение на изкуството. Отличното цветопредаване, осигурено от CDM Evolution, акцентира върху качеството на облеклото и привлича вниманието на минаващите клиенти. Насочените лъчи на лампите позволяват осветителните тела да се разполагат по различен начин за всяка марка облекла, което освежава всяка отделна секция.

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Single-ended, highest-efficiency, longest-life Ceramic Metal Halide discharge lamp producing crisp white sparkling light with high color rendering

Подобни примери