Блестящите марки в

светлината на прожекторите

 

Upside, Херстал,
Белгия   

 

Научете как Upside освежава изложените стоки с новаторско осветление

Магазин Upside – Philips CDM Evolution

MASTERColour
CDM Evolution

предлага най-важните предимства за моя магазин: ефективна ярка и жива светлина на приемлива цена, с високи икономии и дълъг експлоатационен срок“.
Магазин Upside – Philips CDM Evolution
Магазин Upside – Philips CDM Evolution

Предизвикателството на клиента

 

Upside е един наистина просторен търговски обект. На своята площ от 4000 m² той събира артикули от 100 световни марки за облекло в своя модерен мезонетен интериор. За да осигурят индивидуално присъствие на всяка марка, са използвани нашите насочени лампи MASTERColour CDM Evolution 35 W/930, които създават интересни композиции от изложените стоки.

Магазин Upside – Philips CDM Evolution
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление 

 

Upside е твърдо решен да остави купувачите с изключителни впечатления. За да реализира своята концепция „магазин в магазина“ обаче, Upside има нужда от осветление, което да открои по различен начин всяка отделна марка. Освен това осветлението трябва да бъде висококачествено, енергийно ефективно и лесно за поддръжка, независимо от седемметровия таван.

 

Решението е намерено с концепция за високо осветление. Projection.eu, белгийски проектант на осветлението, избира нашите лампи за целта. Както за общото, така и за насоченото осветление, лампите MASTERColour CDM Evolution 35 W/930 са монтирани на шини с височина четири метра. Разположението на осветлението позволява лесна поддръжка на осветителните тела, а силната светлинна емисия на CDM Evolution е достатъчно ярка за осветяването на стоките от разстояние.

 

Новата система за осветление преобразува изложените стоки в произведение на изкуството. Отличното цветопредаване, осигурено от CDM Evolution, акцентира върху качеството на облеклото и привлича вниманието на минаващите клиенти. Насочените лъчи на лампите позволяват осветителните тела да се разполагат по различен начин за всяка марка облекла, което освежава всяка отделна секция.

 

  • MASTERColour CDM-T Evolution
    MASTERColour CDM-T Evolution
    Single-ended, highest-efficiency, longest-life Ceramic Metal Halide discharge lamp producing crisp white sparkling light with high color rendering

Подобни примери

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website