По-добра светлина,

по-добро пазаруване

EDEKA Глюкщат,
Германия


Научете как осветлението за супермаркети прави по-приятно пазаруването в EDEKA

 

Всички наши изисквания
са изпълнени изцяло.

   

Сега магазинът е много приветлив и изглежда висококачествен. Навсякъде стоките изглеждат пресни и с отлично качество“.

 

- Ян Фрауен, управляващ директор на EDEKA Frauen

 

Предизвикателството на клиента

 

EDEKA Group гледа към бъдещето на магазините за хранителни стоки в Германия. Със своите близо 11 700 магазина и годишен оборот от 44,8 милиарда евро, нейното име е синоним на супермаркет в страната. Когато нейният филиал в Глюкщат има нужда от ново осветление, Philips получава задачата да помогне.

    • Управлявайте проектите си с MyProjects
      Използвайте MyProjects да създавате, запазвате, управлявате и споделяте елементи и проекти с колегите и членовете на екипа си.

Правилното осветление 


Храните не са единственото, за което мисли EDEKA Group. Фирмата има сериозно отношение и към своите екологични отговорности и желае да инсталира система за осветление, която да пести енергия. Същевременно за нея е от изключително значение купувачите да остават с превъзходни впечатления от привлекателната и елегантна атмосфера.


Целият магазин е оборудван с модерни светодиодни лампи, осигуряващи ясна видимост и приветлива обстановка. Поради ниските двойни тавани е избран нелинейният вариант на светодиодните тела Maxos. Неговата отлична цветна наситеност и силна светлина позволява на купувачите лесно да четат надписите и опаковките на продуктите. За щанда за месо са избрани светодиодни тела LuxSpace Accent Rose поради тяхната топла гама, която откроява месото, без да го загрява или обезцветява.


Магазинът оживява с ново осветление за супермаркети, което придава структура, сигурност и усещане за благоденствие. Освен това, поради енергийната ефективност на съвременните светодиодни лампи, магазинът ще използва по-малко електроенергия и ще отделя по-малко CO₂, отколкото с традиционните системи за осветление.


Модерните светодиодни лампи, инсталирани в магазина, ще траят до 50 000 часа и ще спестят на EDEKA Group пари за ремонти и смяна.

Усмивки
  на щандовете

Екипът

EDEKA Frauen, Глюкщат, Германия

Клиент

Ян Фрауен, Петер Фрауен, Дирк Фрауен

Директори

Ирина Шмолински, Philips Lighting

Консултации по осветлението

Подобни примери

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website