You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Магазинът за храни

се освежава

Food Lover’s Market,
Дърбан, Южна Африка


Научете как новото осветление за плодове и зеленчуци подобрява търговията във Food Lover's Market.
Food Lover's Market – Philips CDM Fresh

Лампата си държи на обещанията – 
вълшебна лампа, която

създава настроение от мига, в който клиентите влязат в магазина. Тя е сърцето на новото ни осветление и ние възнамеряваме да я използваме във всичките ни магазини в Куа-Зулу Натал, защото определено засилва продажбите в преоборудваните магазини“.
 

- Хосе Луизиньо, директор, Food Lover’s Market в Куа-Зулу Натал

Food Lover's Market – Philips CDM Fresh

Предизвикателството на клиента

 

The Food Lover’s Market е верига за хранителни стоки с око за естетиката. Рекламиран като „сцена на храните – специално за познавачи“, той е водещата търговска верига за пресни храни в Южна Африка. За да стимулират продажбите, ръководителите търсят подобряване на вида на изложените стоки чрез осветление.

Food Lover's Market – Philips CDM Fresh
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление 


Замислен като модерен гастроном, първата задача на магазина е да предлага висококачествени продукти на своите клиенти. От само себе си се разбира, че изложените продукти трябва да изглеждат пресни и апетитни, а клиентите – да остават с превъзходни впечатления. Затова филиалът в Дърбан желае да модернизира осветлението така, че да впечатлява и радва купувачите. Поради растящите цени на тока в Южна Африка, той търси и икономии на електроенергия.


С помощта на изпълнителите на инсталацията от Radiant Lighting, съвместно с VK Lite, магазинът е оборудван с най-модерни осветителни тела. Новото осветление е изградено около MASTERColour CDM Fresh 70 W. Тази модерна лампа излъчва искряща бяла светлина, която прави пресните домати, чушки и ябълки неустоими.


Новото осветление издига пазаруването на ново равнище. Плодовете и зеленчуците изглеждат възможно най-пресни, с ярки цветове, които приканват купувачите да се спират пред тях. Дори цветните опаковки изглеждат по-добре с новото осветление, а резултатите говорят сами за себе си. След инсталирането магазинът отбелязва явен ръст в продажбите – поредната изразителна победа за модерното осветление.

 

В сравнение с лампата Mini White SON, CDM Fresh има 60% по-висока енергийна ефективност и 50% по-голяма дълготрайност. С инсталираната нова система The Food Lover’s Market ще постигне 30-50% икономия на енергия.

Истински апетитно осветление

Екипът

Food Lover's Market

Клиент

Подобни примери