марки

Real, Есен, Германия

   

Научете как осветлението за супермаркети прави храните апетитни в Real, Есен.
Клиенти разглеждат плодовете в Real с осветление за супермаркети от Philips

Искахме да използваме оптималното осветление, 

 

за да станат магазините Real възможно най-светли, атмосферата за пазаруване да бъде приветлива с няколко по-специални елемента и оперативните разходи да бъдат възможно най-ниски. Светодиодното осветление от Philips, което използваме от началото на тази година на щандовете за плодове & зеленчуци, отговаря на всички тези критерии“.

 

- Норберт Юст, Real, FM-Service-Technikkonzeption

Цветята в Real с осветлението за супермаркети от Philips
Клиенти разглеждат зеленчуци с осветление от Philips за пресни храни

Предизвикателството на клиента


Real иска магазините им да блестят. Авторитетната верига иска нейните хипермаркети да бъдат светли и приветливи за клиентите, а разходите – ниски. Може ли осветлението за супермаркети да добави малко блясък към щандовете за плодове, зеленчуци и цветя?
Продукти под лампите на осветлението от Philips за пресни храни – Real в Есен, Германия

Правилното осветление


Metro Group – собствениците на веригата Real – искат клиентите да останат с блестящи впечатления. Светлината трябва да играе важна роля за това, като създава приятна атмосфера в магазините. Philips получава задачата да подобри осветлението в супермаркета на щанда за плодове и зеленчуци, както и на съседния – за цветя.

 

Решението е StyliD Rose. Проектирана специално за осветление на пресни храни, тази насочена светодиодна лампа подобрява външния вид на хранителните стоки. Когато осветлението е инсталирано за проба в супермаркета Real в Есен, то е посрещнато с въодушевление. Специалният спектър на светлината подчертава цвета на ябълките, чушките и другите пресни плодове и зеленчуци, като ги прави да изглеждат много апетитни.

 

След успешната проба StyliD Rose са инсталирани на щандовете за плодове, зеленчуци и цветя в много други магазини Real. Към момента на написването на този материал е завършена модернизацията на 57 магазина, а на други 70 предстои. Осветлението на продуктите е по-добро, а магазинът пести електроенергия, благодарение на енергийно ефективната светодиодна технология.

Дълготрайността на осветителния модул за пресни храни е около 50 000 работни часа. Това означава, че светлинните източници се сменят веднъж на 10 години, въпреки че магазинът работи шест дни в седмицата.

  • StyliD Performance, FreshFood Rose
    StyliD Performance, FreshFood Rose
    Food retailers are constantly looking for ways to present their fresh produce in the very best light imaginable – to make it even more appealing and appetizing to consumers. StyliD...

Усъвършенстването
на рецептата за светлината

Екипът

Real

Ян Лойнис

Ръководител „Клиенти“

Подобни примери