Real, Есен, Германия

   

Научете как осветлението за супермаркети прави храните апетитни в Real, Есен.
Клиенти разглеждат плодовете в Real с осветление за супермаркети от Philips

Искахме да използваме оптималното осветление, 

 

за да станат магазините Real възможно най-светли, атмосферата за пазаруване да бъде приветлива с няколко по-специални елемента и оперативните разходи да бъдат възможно най-ниски. Светодиодното осветление от Philips, което използваме от началото на тази година на щандовете за плодове & зеленчуци, отговаря на всички тези критерии“.

 

- Норберт Юст, Real, FM-Service-Technikkonzeption

Цветята в Real с осветлението за супермаркети от Philips
Клиенти разглеждат зеленчуци с осветление от Philips за пресни храни

Предизвикателството на клиента


Real иска магазините им да блестят. Авторитетната верига иска нейните хипермаркети да бъдат светли и приветливи за клиентите, а разходите – ниски. Може ли осветлението за супермаркети да добави малко блясък към щандовете за плодове, зеленчуци и цветя?
Продукти под лампите на осветлението от Philips за пресни храни – Real в Есен, Германия
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление


Metro Group – собствениците на веригата Real – искат клиентите да останат с блестящи впечатления. Светлината трябва да играе важна роля за това, като създава приятна атмосфера в магазините. Philips получава задачата да подобри осветлението в супермаркета на щанда за плодове и зеленчуци, както и на съседния – за цветя.

 

Решението е StyliD Rose. Проектирана специално за осветление на пресни храни, тази насочена светодиодна лампа подобрява външния вид на хранителните стоки. Когато осветлението е инсталирано за проба в супермаркета Real в Есен, то е посрещнато с въодушевление. Специалният спектър на светлината подчертава цвета на ябълките, чушките и другите пресни плодове и зеленчуци, като ги прави да изглеждат много апетитни.

 

След успешната проба StyliD Rose са инсталирани на щандовете за плодове, зеленчуци и цветя в много други магазини Real. Към момента на написването на този материал е завършена модернизацията на 57 магазина, а на други 70 предстои. Осветлението на продуктите е по-добро, а магазинът пести електроенергия, благодарение на енергийно ефективната светодиодна технология.

Дълготрайността на осветителния модул за пресни храни е около 50 000 работни часа. Това означава, че светлинните източници се сменят веднъж на 10 години, въпреки че магазинът работи шест дни в седмицата.

  • StyliD Performance, FreshFood Rose
    StyliD Performance, FreshFood Rose
    Food retailers are constantly looking for ways to present their fresh produce in the very best light imaginable – to make it even more appealing and appetizing to consumers. StyliD...

Усъвършенстването
на рецептата за светлината

Екипът

Real

Ян Лойнис

Ръководител „Клиенти“

Подобни примери

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website