Изграждане на
приспособими пространства

Planmeca,
Хелзинки, Финландия

 

Научете как Planmeca пести енергия и впечатлява посетителите със светодиодно осветление за изложения.

 

Осветлението за изложения от Philips, което използва повърхностна светлина, създава модерна и стилна обстановка в Planmeca

Избрахме
модерно решение,

с което можем да поддържаме стилно и съвременно пространство години наред."

 

- Юси Илисаари, ръководител „Обслужване“, Planmeca Ltd.

Предизвикателството на клиента

 

Planmeca е в авангарда на модерната стоматологична апаратура. Нейният асортимент от високотехнологично стоматологично оборудване и софтуер се изнася по цял свят. При обновяването на своята зала за изложения Planmeca има нужда от осветление, което да откроява качеството и цвета на нейните продукти.

Повърхностното осветление от Philips разкрива най-доброто от изложените продукти на Planmeca, като създава енергийно ефективна и впечатляваща атмосфера
    • Управлявайте проектите си с MyProjects
      Използвайте MyProjects да създавате, запазвате, управлявате и споделяте елементи и проекти с колегите и членовете на екипа си.

Правилното осветление 

 

Външният вид е нещо много важно за Planmeca. Нейните продукти са цветни, често са приспособени към потребностите на купувача. Това означава, че след няколко месеца изложените стоки в залата могат коренно да се променят. Поради това беше важно лампите да могат да демонстрират качеството и цвета на продуктите и същевременно да се адаптират към новите модели, ако е необходимо.

 

За покрива и стените на залата за изложения лампите ColorGraze са „скрити“ зад листове Barrisol – пропусклив за светлината материал. По този начин повърхностите светят ярко и създават неповторима модерна атмосфера, но зрителят не вижда реално повърхностния светлинен източник. Сензорно управление позволява промяната на осветлението с едно натискане на бутон. Това помага на Planmeca лесно да намалява осветлението по време на лекциите, за да се виждат детайлите по рентгеновите снимки.

 

За общото таванно осветление са избрани LuxSpace поради тяхната чиста, освежаваща светлина, която по чудесен начин се съчетава с околните бели повърхности. Над изложените продукти, арматура с насочени лампи StyliD създава ефектно осветление, създаващо усещане за художествена галерия. По този начин цветът и елегантният дизайн на всеки изложен артикул дискретно се открояват от незаслепяващата светодиодна светлина.

 

Макар че новата система има повече елементи като арматура, консумацията на енергия намалява съществено, благодарение на светодиодната технология. Освен това, с автоматизираното регулиране на осветлението през нощта се постигат допълнителни икономии на енергия.

  • ColorGraze EC Powercore
    Some exterior architectural details require a soft-edged volume fill of light. Graze EC Powercore combines this output with the proven, durable design of the Graze Powercore produc...

Показва продуктите
в най-добрата светлина

Екипът

Planmeca LTD

Уебсайт
на клиента

Подобни примери

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website