марки

Чудесен прием
за телевизионна станция

Грейс Ин Роуд 200,

Лондон, Обединеното кралство

 

Научете как Грейс Ин Роуд 200 посреща и смайва посетителите със светлина

Външна площ на Грейс Ин Роуд 200 с изглед към светещите платна

Ефектът е
ободряващ

и придава изискано излъчване на рецепцията – почти всички го одобряват. Това не се постига лесно в сграда, която гъмжи от журналисти и оператори“.

-Иън Макардъл, IMA
Изглед към светещите платна
Светещото платно отблизо

Предизвикателството на клиента

 

Грейс Ин Роуд 200 е истински телевизионен център. Тази знакова сграда в сърцето на Лондон е дом на някои от най-големите телевизионни компании като ITN, ITV и Channel 4. За да подобри пространството и да отрази творческия характер на сградата, рецепцията на сградата изисква стилно осветление.

Светещо платно

Правилното осветление

 

В телевизионния бранш първите впечатления са много важни. С тази мисъл архитектите на сградата от IMA решават да преоборудват рецепцията с по-интересно осветление. „Поради спецификата на сградата, щеше да бъде много трудно да се преработи досегашната система – обяснява Иън Макардъл от IMA. – Затова решихме да я подсилим с нови и интересни решения, каквито вече има на пазара“.
 

Светещите платна са готови за своя впечатляващ дебют. Тези големи повърхности излъчват ярки цветове, които се променят и движат, за да създадат неповторима и вдъхновяваща атмосфера. Същевременно, те намаляват шума и поглъщат ехото, което прави пространството по-уютно. Пет от тези платна са монтирани на специално изработена алуминиева конструкция зад гишето на рецепцията.

Новата инсталация създава „художествена стена“ в рецепцията, която веднага привлича вниманието на влизащите в сградата. Поради ъглите, под които са поставени платната, те създават усещането, че се променят, докато хората се приближават към тях – поразително първо впечатление.

„Светещите платна обогатяват рецепцията по много интересен начин“, казва Иън Макардъл. По-късно се правят планове рецепцията да се разшири, а светещите платна ще продължат да играят основна роля в запазването на ярката и интересна обстановка.

Светещи платна

Стени с блестящи цветове и светлини

Разгледайте продукта

Подобни примери