You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Чудесен прием
за телевизионна станция

Грейс Ин Роуд 200,

Лондон, Обединеното кралство

 

Научете как Грейс Ин Роуд 200 посреща и смайва посетителите със светлина

Външна площ на Грейс Ин Роуд 200 с изглед към светещите платна

Ефектът е
ободряващ

и придава изискано излъчване на рецепцията – почти всички го одобряват. Това не се постига лесно в сграда, която гъмжи от журналисти и оператори“.

-Иън Макардъл, IMA
Изглед към светещите платна
Светещото платно отблизо

Предизвикателството на клиента

 

Грейс Ин Роуд 200 е истински телевизионен център. Тази знакова сграда в сърцето на Лондон е дом на някои от най-големите телевизионни компании като ITN, ITV и Channel 4. За да подобри пространството и да отрази творческия характер на сградата, рецепцията на сградата изисква стилно осветление.

Светещо платно
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление

 

В телевизионния бранш първите впечатления са много важни. С тази мисъл архитектите на сградата от IMA решават да преоборудват рецепцията с по-интересно осветление. „Поради спецификата на сградата, щеше да бъде много трудно да се преработи досегашната система – обяснява Иън Макардъл от IMA. – Затова решихме да я подсилим с нови и интересни решения, каквито вече има на пазара“.
 

Светещите платна са готови за своя впечатляващ дебют. Тези големи повърхности излъчват ярки цветове, които се променят и движат, за да създадат неповторима и вдъхновяваща атмосфера. Същевременно, те намаляват шума и поглъщат ехото, което прави пространството по-уютно. Пет от тези платна са монтирани на специално изработена алуминиева конструкция зад гишето на рецепцията.

Новата инсталация създава „художествена стена“ в рецепцията, която веднага привлича вниманието на влизащите в сградата. Поради ъглите, под които са поставени платната, те създават усещането, че се променят, докато хората се приближават към тях – поразително първо впечатление.

„Светещите платна обогатяват рецепцията по много интересен начин“, казва Иън Макардъл. По-късно се правят планове рецепцията да се разшири, а светещите платна ще продължат да играят основна роля в запазването на ярката и интересна обстановка.

Светещи платна

Стени с блестящи цветове и светлини

Разгледайте продукта

Подобни примери