марки

Осигурява

оживени дискусии

Офисите на Audi,

Некарсулм, Германия

 

Научете как заседателната зала на Audi е оживена със светодиодно осветление.

Заседателната зала на Audi с осветление от Philips

Всеки, който минава край
обновената зала,

се възхищава от осветлението – мнозина отбелязват: „И аз искам такова!“

 

-Бернхард Шнайдер, ръководител на планов отдел в Audi

Жена гледа осветлението от Philips в кабинет на Audi
Осветление от Philips за заседателната зала на Audi

Предизвикателството на клиента

 

Като световен лидер в автомобилния дизайн, оптимизираната работна среда е приоритет за Audi. В търсенето на последната дума на техниката за своите модерни офиси, фирмата се нуждае от решение за осветление, което отговаря на нейните високи изисквания за ефективен дизайн

Човек, седнал на канапето с небесен десен в коридора на Audi с осветление от Philips

Правилното осветление

 

Audi пише автомобилната история вече над 100 години. Много от нейните най-известни изобретения са проектирани и осъществени в действащия обект на фирмата в Некарсулм. През 2008 г. тя решава да обнови своите офиси с най-модерно осветление, като част от постоянните усилия за икономия на енергия и свеждане на прахосването до минимум. За да се изпълнят изискванията на фирма от подобен мащаб, е необходимо нещо наистина специално.


Решението е светодиодната технология. DayWave е избрано за разполагане над масата в заседателната зала, благодарение на неговия елегантен извит дизайн и линейна форма. Таванните лампи LuxSpace и Fugato са избрани поради тяхната висококачествена светлина без отблясъци и стилен външен вид – в тон с марката на Audi. Като осветява залата с приветлива светлина с разведряващи оттенъци, новата арматура помага за създаването на приятна атмосфера, оптимизирана за работа.

 

Обновената заседателна зала не само помага на големите умове в Audi да измислят поредното чудо на техниката, но хваща окото и на минувачите. Модернизираното осветление на заседателната зала спомага и за екологичните инициативи – светодиодите осигуряват до 70% икономии на енергия.

  • Fugato Compact, general lighting
    Fugato Compact, general lighting
    The Fugato range of fixed downlights for general lighting consists of Fugato Compact (cut-out 175 mm), Fugato Performance (cut-out 225 mm), Fugato Power (cut-out 275 mm) and Fugato...

Подобни примери