You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Осигурява

оживени дискусии

Офисите на Audi,

Некарсулм, Германия

 

Научете как заседателната зала на Audi е оживена със светодиодно осветление.

Заседателната зала на Audi с осветление от Philips

Всеки, който минава край
обновената зала,

се възхищава от осветлението – мнозина отбелязват: „И аз искам такова!“

 

-Бернхард Шнайдер, ръководител на планов отдел в Audi

Жена гледа осветлението от Philips в кабинет на Audi
Осветление от Philips за заседателната зала на Audi

Предизвикателството на клиента

 

Като световен лидер в автомобилния дизайн, оптимизираната работна среда е приоритет за Audi. В търсенето на последната дума на техниката за своите модерни офиси, фирмата се нуждае от решение за осветление, което отговаря на нейните високи изисквания за ефективен дизайн

Човек, седнал на канапето с небесен десен в коридора на Audi с осветление от Philips
    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Правилното осветление

 

Audi пише автомобилната история вече над 100 години. Много от нейните най-известни изобретения са проектирани и осъществени в действащия обект на фирмата в Некарсулм. През 2008 г. тя решава да обнови своите офиси с най-модерно осветление, като част от постоянните усилия за икономия на енергия и свеждане на прахосването до минимум. За да се изпълнят изискванията на фирма от подобен мащаб, е необходимо нещо наистина специално.


Решението е светодиодната технология. DayWave е избрано за разполагане над масата в заседателната зала, благодарение на неговия елегантен извит дизайн и линейна форма. Таванните лампи LuxSpace и Fugato са избрани поради тяхната висококачествена светлина без отблясъци и стилен външен вид – в тон с марката на Audi. Като осветява залата с приветлива светлина с разведряващи оттенъци, новата арматура помага за създаването на приятна атмосфера, оптимизирана за работа.

 

Обновената заседателна зала не само помага на големите умове в Audi да измислят поредното чудо на техниката, но хваща окото и на минувачите. Модернизираното осветление на заседателната зала спомага и за екологичните инициативи – светодиодите осигуряват до 70% икономии на енергия.

  • Fugato Compact, general lighting
    Fugato Compact, general lighting
    The Fugato range of fixed downlights for general lighting consists of Fugato Compact (cut-out 175 mm), Fugato Performance (cut-out 225 mm), Fugato Power (cut-out 275 mm) and Fugato...

Подобни примери