марки

BNY Mellon, Корк

Ирландия

Осветление за BNY Mellon,

Корк, Ирландия


Вижте как преминаването към светодиоди от Philips намалява консумацията на енергия за осветление в BNY Mellon с близо 75%.

 

Разгледан пример – BNY Mellon

Екипът

по инсталацията

свърши отлична работа, като работи денонощно, за да спази договорения срок“.

 

- Майкъл О’Кейн, регионален ръководител „Съоръжения“

Разгледан пример – BNY Mellon
Разгледан пример – BNY Mellon

Предизвикателството на клиента

 

В офисите на фирмата в Корк консумацията на енергия на системата за осветление е относително висока. Освен това, на срещите със служителите е отбелязано известно неудовлетворение от качеството на осветлението.

Разгледан пример – BNY Mellon

Правилното осветление


В откритите офисни площи луминесцентната арматура 600 x 600 е заменена с вградени модулни осветителни тела Philips PowerBalance, докато таванните лампи LuxSpace са използвани в рецепцията и около нея, както и в заседателните зали. Другата използвана арматура включва CoreLine и LED Amenity в тоалетните и главното стълбище. Досегашните тела в комуникационната зала, помещенията с комутационна апаратура и складовете на чистачите са запазени и са модернизирани с лампи MASTER LED. Новата система за осветление се контролира с управление LightMaster, което осигурява изчерпателна информация за показателите на системата, достъпна от централен пункт.


Стратегията за контрол на осветлението включва връзка с количеството дневна светлина по периметъра на сградата и детектори за присъствие в откритите площи.

Осветление за BNY

Mellon в Корк

Екипът

HR Electrical Services

Изпълнители на електроинсталацията

Подобни примери