марки

Открийте силата на свързаното осветление


Разработени с акцент върху качеството на светлината, повишаването на ефективността и задълбочената информация, системите за свързано осветление обединяват светодиодните решения и информационните технологии и превръщат светлината в много повече от осветление. А с възможностите си за събиране и споделяне на данни имат силата да променят начина ни на живот.

Качествена светлина
, когато и където е необходима

Персонализирани преживявания

Осигурявайте качествена светлина за различни приложения с „леки рецепти“ за LED осветление, съобразени с пространството и задачата. Персонализирайте решението за осветление чрез софтуерни приложения и системи за управление, за да предоставите уникално преживяване.

Намаляване на разходите
с до 80%

За едно устойчиво бъдеще

Постигнете максимална ефикасност и подобрете работните процеси с енергийно ефективно светодиодно осветление и Интернет на нещата. Данните от свързаните осветителни системи осигуряват информация за типичните дейности, а функциите за дистанционно наблюдение и управление дават възможност за коригиране на нивата и графиците на осветлението.

Задълбочена информация
за взимане на информирани решения

Информацията е сила

Впрегнете силата на Интернет на нещата в системата за свързано светодиодно осветление, която следи за прекъсвания в електрозахранването и измерва потреблението с цел по-добро планиране на техническото обслужване и по-ефикасна експлоатация. Добавете към осветителната система сензори за събиране на данни – ще получавате по-подробна информация и възможност за допълнителни приложения с добавена стойност.
connected-lighting

Отделете две минути, за да се запознаете
с възможностите

Може ли светлината да бъде много повече от осветление?

Може ли да събира информация?

Да променя настроението ни?

Да реагира на присъствието ни?

Да подобри ефективността на бизнеса?

Гледайте и научете.

Начин на работа на свързаното осветление

Със свързаното осветление
сте свързани навсякъде

Възможности за свързано осветление в градовете

Научете повече

Иновация от Philips за градовете

CityTouch е софтуерна платформа за външно осветление от Philips. Тя дава възможност за управление на уличните лампи и анализ на данните за осветлението.

Иновация от Philips за търговски обекти

Поставянето на LED осветление на закрито може да Ви помогне да подобрите впечатленията на клиентите и работата на магазина чрез изключително прецизни услуги за позициониране.

Партньори на Philips при иновациите

В днешната динамична среда сътрудничеството с подходящите партньори е ключът към успеха.

Иновация при Интернет на нещата

Philips предоставя решения за осветление за интелигентни градове, по-ефикасни сгради и новаторски търговски обекти, като осигурява информация в реално време от сигурни свързани осветителни системи и Интернет на нещата.