Лидер в
осветлението

 

 

Осветителна Академия за вас
 

 

Осветителната Академия ви предоставя широка гама от образователни ресурси, за хората които искат да разширят познанията си за осветлението. Със своята богата история в областта на осветлението, Philips разполага с уникалната квалификация да преодолее пропастта между иновационните решения в областта на осветлението и реалният свят на решенията търсени от професионалистите.

 

Академията си партнира с водещи световни експерти, за да сме сигурни, че ви предоставяме последните информации и ценна инспирация. Можете да бъдете сигурни, че тук ще откриете нещо което ще ви освети.

Искате ли да научите повече за осветлението?

 

Вижте нашата страница в интернет, в която има над 150 различни учебни модула – уеб семинари, видеоклипове, курсове, публикации и събития. Обогатете своите познания за осветлението, когато имате необходимост, и вземете някой от нашите курсове, за да получите сертификат. Разгледайте браузъра на академията за осветление и потърсете темите, които ви интересуват най-много, например светодиодно осветление, свързано осветление, светлина и удобство или теория на осветлението.

 

*Забележка: Обърнете внимание, че ще напусне тази страница и ще отворите нашето английско портфолио, след като щракнете върху един от бутоните по-долу.

Говорим за

уеб семинари на тема „Осветление“

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси