You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Лидер в
осветлението

 

 

    • Manage your projects with MyProjects
      Use MyProjects to create, save manage and share items and projects with you colleagues and team members.

Осветителна Академия за вас
 

 

Осветителната Академия ви предоставя широка гама от образователни ресурси, за хората които искат да разширят познанията си за осветлението. Със своята богата история в областта на осветлението, Philips разполага с уникалната квалификация да преодолее пропастта между иновационните решения в областта на осветлението и реалният свят на решенията търсени от професионалистите.

 

Академията си партнира с водещи световни експерти, за да сме сигурни, че ви предоставяме последните информации и ценна инспирация. Можете да бъдете сигурни, че тук ще откриете нещо което ще ви освети.

Искате ли да научите повече за осветлението?

 

Вижте нашата страница в интернет, в която има над 150 различни учебни модула – уеб семинари, видеоклипове, курсове, публикации и събития. Обогатете своите познания за осветлението, когато имате необходимост, и вземете някой от нашите курсове, за да получите сертификат. Разгледайте браузъра на академията за осветление и потърсете темите, които ви интересуват най-много, например светодиодно осветление, свързано осветление, светлина и удобство или теория на осветлението.

 

*Забележка: Обърнете внимание, че ще напусне тази страница и ще отворите нашето английско портфолио, след като щракнете върху един от бутоните по-долу.

Говорим за

уеб семинари на тема „Осветление“

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси