марки

Неизвестен или 

известен?

Истински професионалисти,  истинско качество

 

Вие не сте новобранец, вие сте истински професионалист. Някой, на когото може да се разчита, за да свърши работата. Без значение какви са обстоятелствата. Някой, който планира добре, изпълнява бързо и работи ефективно. Необходим е уникален характер, за да го правите, ден след ден. Няма място за грешка. Всяко задание изисква същото отношение. Направи го правилно от първия път. Ето защо имате нужда от партньор, който е толкова отдаден, колкото и Вие.

Real pros, real quality

Хенк де Ман

Мениджър клиенти

TechTron -Veenendaal

Холандия

 

В инсталационния бранш времето винаги ни притиска - спазване на крайните срокове на проекта, налага се всичко да се направи бързо. Необходимо е да се направи правилно от първия път, а това означава, че трябва да можете да разчитате на Вашите доставчици. Доверието е от решаващо значение за нашия бизнес!

Henk de Man

Тони Карисимо

Инсталатор

Caro Electric Inc - Marlboro 

САЩ

 

"Понякога работата и личните отношения се сблъскват "... е част от това, което означава да бъдеш независим инсталатор. В края на един дълъг ден това, което има значение са малките неща. Последвах стъпките на баща си, научих се как да накарам нещата да светят. И да го правя правилно от първия път.

Tony Carissimo

Познайте как или знайте как?

 

Инструментът за обучение  Application Bundles позволява на инсталаторите да създадат убедителна оферта за крайните потребители на малки и средни проекти, чрез подобряване на осветителната инсталация и създаване на удобно работно място. Той включва 9 приложения: офиси, коридори, индустрия, складове, паркинги, месарници, пекарни, класни стаи и тоалетни. Търсите ли ръководство стъпка по стъпка  за някое от тези приложения?

 

Запознайте се с инструмента за обучение

Регистрирайте се

 

Абонирайте се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация!

 

Абонирайте се

Намерете дистрибутор

 

Намерете най-близкия партньор или дистрибутор

 

Търсене на дистрибутор или партньор

Свържете се с нас

 

Имате ли въпрос? Не се колебайте да се свържете с нас.

 

Свържете се с нас

Вижте повече

Продукти и инструменти