марки

Инструменти и
документация 

Поддръжка за  
Bашите проекти за осветление 

 

Philips предлага най-различни инструменти, които могат да Bи помогнат при всички проекти за осветление. Независимо от изискванията – всичко от отделното жилище до мащабното промишлено осветление, – ние имаме инструмент, който отговаря на Bашите потребности.

Със софтуер за симулации на осветлението – например нашите добавки за DIALux, Relux и Autodesk 3ds MAX Design – можете да проектирате най-подходящото осветление. Можете също така да си изберете от нашите приложения за мобилни устройства – разработени, за да ви осигуряват цялата необходима информация в движение. Освен тях, в нашия онлайн каталог на продуктите е описан подробно целият асортимент на Philips, за да бъдете сигурни, че ще намерите продукт, който отговаря на Bашите потребности.

Библиотека Revit

Изтегляне на файловете за Revit за вашия проект

Revit

Philips се стреми да Bи осигурява възможно най-добра поддръжка. Предлаганите от нас файлове за Revit са разработени с мисъл за гъвкавостта. Направили сме нашите модели така, че да могат да се мащабират и сме добавили необходимите параметри, за да адаптирате модела към своите потребности.

 

Библиотека Revit

Софтуер за симулации на осветлението

Добавка за DIALux, Relux и 3ds Max

Софтуер за осветление

Тук можете да изтеглите най-новите софтуерни добавки за осветление за DIALux, Relux и 3ds Max Design. Така ще можете много по-лесно да намерите най-подходящото осветително тяло за Bашия проект.

 

Софтуер за симулации на осветлението

Нашите приложения за мобилни устройства

Learn LED
Learn LED

Learn LED

 

Learn LED, осигурен от Philips Lighting University, ви позволява да станете експерт по светодиодите в движение – когато и както желаете. Гледайте инструктажите и видеоматериалите и използвайте нашия речник, за да намирате бързо това, което търсите.

Приложение Learn LED
Приложение Mini300 LED
Приложение Mini300 LED

Приложение Mini300 LED

 

Един детектор на движение, комбиниран с датчик за дневна светлина, осигурява допълнителни икономии на енергия. Нашето приложение Mini300 LED gen2 осигурява на потребителите контрол по начини, които просто са невъзможни с други осветителни тела.

Mini300 LED gen2
LED switch
LED Road Calculator

LED switch

 

Изберете своята текуща лампа и нейния заместител и ще разберете колко можете да спестите, като преминете на светодиоди.

LED switch
HUE - consumer lighting
HUE consumer lighting

HUE - consumer lighting

 

Представяме ви приложението Hue. Поразителният начин да управляваме всяка крушка Philips Hue у дома. Всичко това – в ръката. Пред него ключът на лампата изглежда допотопен.
С Hue ще виждате светлината по напълно нов начин. Можете да си играете с яркостта, контраста и цвета, за да създавате каквото настроение ви хрумне с осветлението. Умно, интуитивно и свързано. Много повече от една крушка на лампа.

Приложението Lighting Hub

Видеоматериали

   

Думите са хубаво нещо, но понякога си е добре нещата да се видят в действие.

 

Bижте нашите видеоматериали, които съдържат всевъзможни интересни идеи и полезна информация. Може би искате да Bидите демонстрация на продукт? Разгледан пример, подобен на проекта, по който работите? Или само чудесата, които можете да правите със светлина? Ако много ви харесва видяното, можете да се абонирате за нашия канал в YouTube.

 

Вижте всички видеоматериали

Създаваме нови предимства заедно


Намерете най-близкия дистрибутор или партньор
 

Изберете предпочитаната от вас страна от долния списък,
за да намерите най-близкия дистрибутор или партньор.

 

Търсене на дистрибутор или партньор

Карта на света

Осветителната академия


Ръст за дейността  

 

Научете повече за светлината от нашите видеоматериали и онлайн семинари.

 

Научете повече

 

Предстоящ онлайн семинар

Включете се в този онлайн семинар и научете как модерните решения за осветление превръщат простото посещение на един магазин в неповторимо преживяване.
Мода

Интернетът на светлината

Вижте този онлайн семинар за включването на светлината в „интернета на нещата“

Ролята на светлината в хотелите

Вижте видеоматериала, за да научите за

ролята на светлината

в хотелите за превръщането

на престоя на един гост в

незабравим спомен.

Хотели