марки

GreenWarehouse

 

Енергийно ефективно светодиодно осветление за промишлени и логистични зони

 

 

Най-ефективният Ви склад досега

Настъпи краят на скъпото денонощно осветление за промишлени и логистични зони. GreenWarehouse Ви дава възможност да осигурите безопасно и ефективно индустриално осветление спрямо нуждите си благодарение на датчици, които отчитат присъствието на хора и автомобили и автоматично приспособяват осветлението спрямо точните нива.

 

GreenWarehouse може да се съвместява с нови или вече изградени складови бази и промишлени сгради с всякакъв размер, независимо дали става дума за открити пространства или стационарни стелажи. Благодарение на светодиодните осветителни тела за промишлено осветление с дълъг живот и висока енергийна ефективност, както и на гъвкавите зони с регулируемо осветление, то може да доведе до спестяването на до 50%* от разходите за електроенергия.

 

Монтира се лесно – трябва само да подмените наличните осветителни тела. Не е необходима нова кабелна инфраструктура, а чрез безжичните механизми за управление можете лесно да конфигурирате системата си.

*Въз основа на зона от 10 000 кв.м. за период от 10 години при сравнение на инсталацията и разходите за експлоатация на GreenWarehouse и традиоционно луминисцентно решение без възможности за регулиране на осветлението.
GreenWarehouse – складово осветление от ново поколение

Предимствата на GreenWarehouse с един поглед

Индустриалното осветление GreenWarehouse от Philips Lighting може да спести до 50% от разходите за енергия в склада Ви
Създавате безопасни и устойчиви съоръжения с отчитане на присъствието, което активира само осветлението, необходимо за определена дейност
Персонализирате зоните на осветление, профилите и нивата на затъмняване, за да постигнете най-подходящите условия с цел максимална производителност на екипа и същевременно спестявате енергия
Намалявате разходите за поддръжка със LED осветителните тела с дълъг живот и спестявате дори още повече от електроенергия, като задавате фоново затъмняване до 10%
Интегрирате системата лесно с безжичните устройства за управление с автоматична конфигурация и безпроблемно преконфигурирате осветлението си при промяна на аранжировката в съоръжението Ви

Какви възможности предоставя GreenWarehouse

 

С GreenWarehouse от Philips Lighting имате възможност да създавате гъвкави зони с регулируемо осветление за максимална безпасност, удобство и производителност.

Как работи


GreenWarehouse е цялостна система за промишлено осветление, която можете да конфигурирате според нуждите в склада или логистичната си база.

Системата за осветление Ви дава възможност да създавате собствени зони на осветеност, да задавате индивидуални нива на регулиране и продължителността на даден режим на осветление. Тъй като на практика това решение се конфигурира автоматично, то се инсталира с минимални усилия. Датчиците за отчитане на присъствието могат да се инсталират по два начина: чрез монтаж на външни датчици на стената или тавана в зависимост от интериора в сградата Ви или като изберете осветителни тела с вградени датчици, което премахва необходимостта от допълнителен хардуер.

 

Можем да предложим авангардни решения за всякакви складови сектори, включително открити пространства, стелажни и хладилни помещения. Благодарение на безжичните системи за управление те се управляват и приспособяват лесно, а с помощта на датчиците за движение пестенето на енергия е максимално лесно. Можем да изработим пакет по поръчка за вашия склад – независимо колко е голям – като системата е напълно разширяема. 

Осветителни тела, готови за GreenWarehouse

GentleSpace gen 2 от Philips Lighting: изключително енергийно ефективни осветителни тела тип „Камбана“

GentleSpace gen 2

 

Спестявайте с водещи в индустрията енергийно ефективни осветителни тела тип „Камбана“, които позволяват свързване към централна аварийна система.

GGreenUp Highbay от Philips Lighting: енергийно ефективно светодиодно осветление тип „Камбана“ за промишлени помещения с високи тавани

GreenUp Highbay  


Подобрете оперативната ефективност в индустриалното си съоръжение с високи тавани, като замените високо фиксираното си осветление от 400-ватови газоразрядни лампи и шест 54-ватови T5 лампи. Изберете безжичното решение GreenUp Hightbay за до 88% повече икономии на енергия благодарение на технологиите за отчитане на присъствието и управление чрез преносимо дистанционно устройство.
GreenPerform Highbay от Philips Lighting: енергийно ефективни осветителни тела тип "Камбана" и специална оптика за високо стелажни складове

GreenPerform Highbay


Реализирайте бързо икономии на енергия чрез директна замяна на 250- и 400-ватовите си газоразрядни лампи с оптика за високо стелажни складове Специално проектирани за осветление на вертикални повърхности в скалдови пространства за оптимална видимост във всякаква среда.
GreenPerform Batten от Philips Lighting: енергийно ефективно светодиодно индустриално осветление с дълъг живот, което можете да управлявате по безжичен път

GreenPerform Batten


Спестете до 50% от енергия в сравнение с конвентионалните луминисцентни тела T8 благодарение на светодиодното осветление с дълъг живот за търговски обекти, което можете да управлявате по безжичен път с дистанционно устройство.
Maxos fusion от Philips Lighting: намалете разходите за осветление в склада си със светодиодна канална система с вградени датчици

Maxos fusion


Възползвайте се от светлина с отлично качество с по-малко осветителни тела и намалете разходите за осветление в склада си с над 50% в сравнение с луминесцентните лампи. Тази светодиодна канална система разполага с вградени датчици за събиране на данни за потреблението на склада с цел постигане на още по-голяма оперативна ефективност. 
Pacific LED от Philips Lighting: устойчиви влагозащитени осветителни тела, които осигуряват висококачествена бяла светлина в склада Ви

Pacific LED  


Възползвайте се от висококачествена бяла светлина благодарение на устойчивите и влагозащитени осветителни тела, които свеждат до минимум отблясъците и се монтират лесно с помощта на интелигентните крайни капаци. 

Услуги за GreenWarehouse

услуги за експлоатационния срок

Услуги за експлоатационния срок

Защитете инвестициите си в промишлено осветление с персонализиран пакет услуги от Philips Lighting, включващ дългосрочна поддръжка за безпроблемна експлоатация.

Референтни проекти

Свържете се с нас

Свържете се с местния ни център за контакти,
ако имате въпроси и запитвания

Файлове за изтегляне

Разгледайте други осветителни системи за своите помещения