марки

PerfectPlay

 

Изключително спортно осветление за всеки играч и спорт

Придайте енергия на съоръженията за непрофесионални спортове

Когато искат да отпочинат, хората често се събират в съоръженията за непрофесионални спортове и закритите спортни центрове. PerfectPlay Ви помага да предоставите повече време за игра с ефективно осветление за всякакви спортни обекти.

 

PerfectPlay е с водещи в индустрията LED прожектори, които отговарят на указанията на международната спортна федерация. Интелигентните системи за контрол Ви дават възможност да управлявате осветлението дистанционно и да регулирате настройките моментално за различните спортове. Благодарение на възможностите за отчитане в облака можете да намалите разходите за енергия и светлинното замърсяване, а автоматичните известия за неизправности и надстройките на свой ред Ви дават възможност да се съсредоточите върху управлението на съоръжението си, а не върху осветлението.

Видеоклип за PerfectPlay

Предимствата на PerfectPlay с един поглед

Стандартните функции на PerfectPlay директно предоставят ненадминато осветление за спортни обекти
Спестявате енергия

Гарантирайте забавлението при всяка игра

Осветлението за спортни съоръжения PerfectPlay осигурява отлична видимост и минимални отблясъци.

Спестявате енергия

Повече приходи

Придавате комфорт, приятна атмосфера и безопасност на съоръженията си за непрофесионални спортове, които могат да се използват за различни цели и да привличат нови членове.

Спестявате енергия

По-малко оперативни разходи 

Светодиодните прожектори с ниски изисквания за поддръжка спестяват енергия и се обслужват лесно.

Спестявате енергия

Лесен контрол 

Настройките на осветлението Ви дават възможност да създавате условия за всички спортове и нива на владеене и подобряват контрола на излишната светлина.

Спестявате енергия

По-добро устойчиво развитие

Използвайте задълбочените данни за потреблението на енергия от таблото за управление в облака, за да подобрите ефективността и да намалите разходите още повече.

Спестявате енергия

Подготвяте съоръжението си за бъдещето

Актуализациите, базирани в облака, и новите софтуерни функционалности с минимални разходи поддържат актуална осветителната Ви система за спортни обекти

Какви възможности предоставя PerfectPlay

 

PerfectPlay е гъвкава LED осветителна система, която може да се управлява чрез интелигентно устройство с интуитивен потребителски интерфейс. Тъй като се монтира лесно с помощта на съществуващите кабели, системата е устойчив избор, отговарящ на конкретните нужди на Вашето спортно съоръжение.

Как работи

 

Тъй като всяко съоръжение е различно, PerfectPlay предлага няколко интерфейса за различните нужди.

Начинът Ви на работа с PerfectPlay наистина зависи от спортното Ви съоръжение. Philips Lighting предлага три различни варианта на уреди за управление: панел, таблет и смартфон. Всеки от тях работи с LED прожектори от Philips с DALI.

Референтни проекти

Свържете се с нас

Свържете се с местния ни център за контакти,
ако имате въпроси и запитвания

Файлове за изтегляне

Разгледайте други осветителни системи за своето спортно съоръжение