марки

RoomFlex

 

Интелигентна система за контрол на хотелските стаи

Придайте поразителен облик на хотела си 

Стимулирайте лоялността на клиентите с перфектни впечатления от престоя. Интелигентната система за контрол на хотелските стаи RoomFlex съчетава датчици, иновативно осветление и интегриране на системи за съвършено ново обслужване.

 

Вдигнете летвата на обслужването с хотелски стаи, които отчитат присъствието на гостите и моментално приспособяват светлината и температурата в стаята, за да създадат неповторим домашен уют. Гостите персонализират настройките с лекота чрез системата за управление на стаята и могат дори да изберат естествено събуждане със светлина, а не с будилник.

 

Наред с това увеличете ефективността на хотела си с таблото за управление RoomFlex, което се интегрира със системите за отопление и климатизация и други системи за управление на хотела и така осигурява ясна информация за потреблението на енергия за осветление и заетостта на стаите в целия хотел.

Система за управление на хотелски стаи RoomFlex от Philips Lighting

Предимствата на RoomFlex с един поглед

RoomFlex от Philips Lighting дава контрол на гостите и предоставя по-ясна информация на управителите на хотели
Отметка

Приветствате гостите по най-добрия начин

С влизането на гостите се активират приветстващо осветление, системите за отопление и климатизация, завесите се отварят и се задействат сигналите за камериери.

Отметка

Подобрявате престоя на гостите

Гостите използват системата за контрол на стаята, за да персонализират осветлението и да зададат предпочитана температура. Осветлението срещу препъване, което се активира чрез датчици, защитава гостите през нощта, а пресъздаването на изгрева ги буди по естествен начин.

Отметка

Пестите енергия

Отчитате дневната светлина и заетостта на стаите и моментално регулирате осветлението и останалите системи.

Отметка

Подобрявате оперативната ефективност

Получавате цялостна представа в реално време за стаите си за гости и заявките за обслужване чрез табло за управление, което можете да интегрирате с останалите системи за управление на хотела.

Отметка

Предварителна поддръжка

Предоставяте ефективни услуги за поддръжка и ремонтни дейности благодарение на датчиците в осветлението на хотелските стаи, които изпращат известия до екипа Ви чрез SMS и имейл.

Какви възможности предоставя RoomFlex

 

RoomFlex от Philips Lighting е интелигентна система за контрол на стаите, която съчетава датчици, иновативно LED осветление и системна интеграция, така че да подобри престоя на гостите.

Как работи

RoomFlex е цялостна осветителна система за хотелски стаи с автоматична конфигурация, която може да се персонализира спрямо хотела Ви. Тя работи с богата гама от професионални лампи, осветителни тела и датчици от Philips. За да научите кои са препоръчителните продукти за държавата или региона Ви, се свържете с търговски специалист от Philips Lighting.
Системата за управление на хотелски стаи RoomFlex от Philips Lighting предлага възможности за контрол от табло за управление и се интегрира с останалите системи в хотела

Табло за управление на хотели RoomFlex  

Таблото за управление Ви показва всички стаи в мрежата на хотела, за да следите състоянието, заявките за поддръжка и данните от останалите хотелски системи, като например системите за отопление и климатизация и Opera Oracle.
Панелът с подсветка Antumbra от Philips Lighting персонализира системата за управление на стаята RoomFlex спрямо марката Ви

Панел за управление на осветлението в стаите с подсветка

Панелите за управление на осветлението в стаите светват при засичане на гости. Персонализирани според идентичността на марката на хотела Ви, специалните шрифтове и бутони могат да се монтират като част от системата Ви за отопление и климатизация, така че да показват температурата в стаята и бутоните за контрол. Чрез вградения часовник може да се активира настройка за събуждане.

Референтни проекти

Контакт

Свържете се с местния ни център за контакти,
ако имате въпроси и запитвания. 

Съвършеното събуждане

 

Гостите на хотела вече имат пълен контрол над

осветлението, заспиват по-лесно и се будят

спокойно от пресъздаване на изгрева. Това е отличен начин

да подобрите впечатленията от престоя им.

Разгледайте други осветителни системи за своя хотел