марки

По-интелигентно 
складово осветление

Гъвкава и интелигентна енергоспестяваща система

Идеална комбинация
за складове

 

Високият монтаж означаваше високи разходи – инсталирането и поддръжката на осветлението струваше скъпо и затрудняваше работата, а системите за управление допълнително усложняваха всичко. Вече не е така.

Едно просто решение


Нашата система GreenWarehouse е едно просто комбинирано решение, съдържащо три вида регулируеми светодиодни осветителни тела и безжични системи за управление – те лесно се конфигурират по зони и могат да се преконфигурират във всеки един момент.


Системата осигурява гъвкаво, готово за бъдещето решение, което може да помогне за постигане на максимално ефективно складово осветление.

Вие сте в центъра на проекта


Складове има всякакви. Независимо от вашите изисквания, нашата интелигентна система Philips GreenWarehouse може да помогне да осветите пространството ефикасно и ефективно. Най-хубавото е, че всичко идва в един пакет, разработен точно за вашите площи – и тъй като е безжично, то лесно се инсталира, въвежда в експлоатация и също толкова лесно се преконфигурира, ако потребностите се променят.

Един интелигентен пакет


Създадохме един пакет с три различни вида осветителни тела – Philips GentleSpace за общо осветление на откритите площи, Philips Maxos LED и Philips Pacific LED за стелажите плюс безжични системи за управление. Можем да изработим пакет по поръчка за вашия склад – независимо колко е голям – и системата е напълно разширяема.

Лесно и икономично


Направихме така, че купуването на системата да излиза по-икономично, отколкото отделните компоненти. Всичко, което ви трябва, е в един пакет, който лесно се поръчва и инсталира – идеалната рецепта за икономично преоборудване или нова висока инсталация с височина на тавана до 12 метра.

Ново строителство или преоборудване


Нашата система е подходяща за бърза реализация и лесна инсталация – независимо дали имате ново строителство, или трябва да преоборудвате съществуваща площ с по-ефикасно решение по всички показатели. Можете сами да инсталирате и въведете системата в експлоатация или ние да направим всичко.