По-интелигентно

складово

осветление

Гъвкава и интелигентна енергоспестяваща система

Става  лесно
 

Услуги, съобразени с вас


Можем да ви предложим пълен пакет за обслужване, включващ всичко от дефинирането и определянето на обхвата на проекта, проектирането и доставката, до следенето и помощта за финансирането. Получавате и възможност да изберете удължени гаранции със специализирана диагностична и експертна поддръжка.

Философия на услугите за експлоатационния срок


Philips има несравними възможности да вижда пълната картина и да опростява целия процес на преоборудване или инсталиране на ново осветление. Ние можем да работим заедно с вас през целия проект и след него, за да оползотворим максимално потенциала на вашата система за осветление – сега и в бъдеще – истински подход за обслужване през целия експлоатационен срок.

Защо избираме услугите от Philips?


Ние сме не само надежден партньор, известен със своите високи стандарти за качество и обслужване, но имаме и далновиден подход към въпросите по текущата поддръжка. Нещо повече – с развитието на технологиите за осветление, можем да ви консултираме за интегрирането на нововъведения във вашата по начало готова за бъдещето система GreenWarehouse.
You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website