марки

Оставате в

в движение

Системи за управление на тунелното осветление

Досега традиционните системи за управление на осветлението обикновено се проектираха от изпълнителя на поддръжката. Нашият богат опит и интегриран подход при проектирането на решения, включително системи за управление на осветлението, ни позволи да облекчим работата на изпълнителя на инсталацията, като сведем до минимум сложните електрически схеми и значително намалим разходите за труд, управление на движението и капиталовите разходи.
Икона за системи за управление на тунелното осветление

Цялостно решение  

 

Независимо какъв е вашият проект – ново строителство, реконструкция, преоборудване на малък участък или километричен тунел, – Philips предлага цялостна система за управление на осветлението.

Нашите несравними традиции, компетентност и гъвкавост в системите за управление са предимство през целия срок на проекта. Ние осигуряваме всичко – от проектирането и доставката, през инсталирането, въвеждането в експлоатация и обучението, до услугите за поддръжка през целия експлоатационен срок.

 

Предимства

  • Един доставчик
  • Намалени разходи
  • Рационален процес
Тунел с осветление от Philips за тунели

Осигуряваме

 

Със своя минимален брой системни компоненти и автоматично конфигуриране, инсталацията на обекта е бърза и лесна. Удобният за потребителя интерфейс на компютъра за управление на осветлението осигурява на операторите и техниците по поддръжката лесни менюта за следене на състоянието на системата за осветление и същевременно предлага оперативен контрол – локално или по мрежа SCADA. Хронологичните данни за системата са леснодостъпни.

Високите показатели и дълготрайността на системата са от основна важност за поддържането на тунела в изрядно състояние без затруднения за движението.

 

Предимства

  • Бърза и лесна инсталация
  • Икономии
  • Високи показатели
  • Дълготрайност на системата
Тунелът Миър с осветление от Philips за тунели

Подобни примери

Асортимент системи за управление на тунелното осветление 

tunnelogic

TunneLogic

 

TunneLogic е нашата система за управление и следене на тунелно осветление, проектирана специално за светодиодните технологии. Нашата система за управление лесно се инсталира, въвежда в експлоатация и поддържа – тя осигурява на клиента сигурно управление и информация за работоспособността на системата за осветление.

 

Изтегляне на ръководството за продуктите

Как можем
да ви помогнем с
нашите услуги?

Philips предлага пълно обслужване, което ще ви помогне при редица операции и ще сведе до минимум риска за Вашата инвестиция. Нашите услуги се предлагат поотделно или могат да се съчетават в поръчков пакет, гарантиращ съгласувано решение „до ключ“.

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси