Превръща  

пазаруването в преживяване

AmbiScene

гъвкаво осветление за магазини

AmbiScene отваря нови врати за магазините. Неговото гъвкаво осветление ви осигурява безброй нови начини за привличане на редовни клиенти. Индивидуалните светлинни ефекти могат да представят вашата марка и да помагат на посетителите да се ориентират. С едно натискане на бутон осветлението AmbiScene може да се променя в тон с новите колекции и теми.

Прави пазаруването по-приятно

 

Осветлението AmbiScene може да направи всяка стъпка по-приятна за клиентите. Привлечете вниманието им с фантастични фасади. Посрещнете ги с приветлива атмосфера. Ориентирайте ги към стоките с ефекти за акцент. Направете ги да изглеждат прекрасно в пробната и оставете у тях приятни спомени на гишето.

 

Примери

Използване на AmbiScene

Създаването на решение с AmbiScene изисква екип. В процеса може да участват експерти по маркетинг, консултанти по търговията, архитекти, проектанти на осветление, техници, персонал от магазина и специалисти от Philips. Всичко започва с идея, която представя стратегията на вашата марка. След това тази идея се превръща в творчески проект от консултант по осветлението.


Вашият проект с AmbiScene след това оживява с най-модерните лампи, осветителни тела и системи за управление. С технологията за осветление от Philips почти всяка идея, която може да ви дойде на ум, може да се осъществи. Нещо повече – благодарение на нашите интуитивни интерфейси, лесно можете да приспособявате и променяте атмосферата в магазина за различни случаи

Вдъхновен от AmbiScene

 

AmbiScene не е продукт за осветление. Той е серия от гъвкави, динамични системи за осветление, които подпомагат вашата търговска стратегия по творчески и интересни начини. Тъй като лампите от AmbiScene могат да се интегрират с други технологии, те могат да се използват за създаване на интерактивни инсталации, които клиентите обичат.

Файлове за изтегляне

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website