марки

Оптимизирани

офисни пространства

Осветление за офиси

 

Дайте сили на колегите със светлина. Яркото, ободряващо осветление ще се погрижи те да пристигат в офиса съсредоточени и готови за работа – идеалното състояние за един работоспособен екип. Разгледайте как осветлението за офиси може да оптимизира вашето работно място.

 

Свържете се с нас

Системи  за офисите

Продукти за осветление
за офисите

  • PowerBalance gen2
    PowerBalance gen2
    When it comes to lighting an office space with LED luminaires, people are usually willing to invest in sustainability provided the investment pays back. At the same time, the syste...

Изчислете  
общите разходи за притежаване

 

Изискванията за намаляване на енергопотреблението, разходите за поддръжка и оперативните разходи непрекъснато ще се увеличават, за да могат да се постигат целите по справянето с промяната на климата и бюджета. Правилната представа за общите разходи по една осветителна инсталация през целия експлоатационен срок става все по-важна, тъй като бюджетите се свиват и дългосрочното планиране става наложително.

 

Изчислете вашите икономии

Научете повече за

Как можем
да ви помогнем с
нашите услуги?

Philips предлага пълно обслужване, което ще ви помогне при редица операции и ще сведе до минимум риска за Вашата инвестиция. Нашите услуги се предлагат поотделно или могат да се съчетават в поръчков пакет, гарантиращ съгласувано решение „до ключ“.

Създаваме нови предимства  заедно


Намерете най-близкия дистрибутор или партньор
 

Изберете предпочитаната от вас страна от долния списък,
за да намерите най-близкия дистрибутор или партньор.

 

Търсене на дистрибутор или партньор

Карта на света

Осветителната академия

 

Academy

 

Academy

 

 

Осветителната Академия ви предоставя широка гама от образователни ресурси, за хората които искат да разширят познанията си за осветлението.

 

Научете повече

 

 

Ръст задейността  

 

Научете повече за светлината от нашите видеоматериали и онлайн семинари.