You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website

Изграждаме решения

според вашите потребности

 

 

Защо избираме Philips?

Philips помага да постигате повече, като вниква в цялата специфика на вашата организация. В началото се запознаваме с предизвикателствата на вашата дейност и вашите екологични цели, като установяваме отличителните характеристики на вашето заведение. Със своя богат опит в здравните заведения и достъп до последните изобретения, ние можем да изберем най-подходящото за вашите потребности решение за осветление.
Стая за образна диагностика с болнично осветление от Philips

Улесняваме решенията

Изборът измежду всички предлагани варианти за осветление може да бъде тежка задача за вас. Philips разполага с несравними възможности да ви облекчи в този процес. Ние избираме най-подходящите осветителни системи за вашите потребности, като ви даваме безпристрастна информация за техните характеристики, цена и енергоспестяващ потенциал. Нещо повече – за да улесним още повече нещата в дългосрочен план, ние мислим за поддръжката от самото начало.
Лекар и дете играят със светлината

Един доставчик, един пакет

Придобиването на екологична система за осветление може да бъде сложен процес. Ние го улесняваме, като осигуряваме пълен пакет. От дефинирането и разработката на проекта до транспорта, инсталирането и финансирането на вашето ново болнично осветление, Philips изпълнява компетентно всеки етап.

 

Разчитането на един доставчик означава по-малко време и пари за администрация, а с избора на Philips получавате възможност за удължени гаранции с експертна поддръжка.  Нашите допълнителни учебни програми ще повишат познанията на вашите собствени специалисти и ще увеличат максимално потенциала на системата за осветление.

Лекари носят пациент под болнично осветление от Philips

Четирите етапа в подхода на Philips

 

За да се възползвате най-добре от новото осветление, Philips използва своя опит и компетентност, за да прецени всички аспекти от срока на проекта. Нашият подход е разделен на четири етапа:

Чудесно осветена болница с осветление за здравни заведения от Philips
Планиране – на обсъждания за определяне на обхвата се запознаваме с вашите амбиции и цели. На този етап търсим възможности да създадем екологично и модерно работно място с осветителна техника.
Проектиране  – правим оценка на място на текущото положение, преди да изготвим предложения за енергоспестяващи решения.
Изграждане – след като бъде договорено решение, Philips ще уреди доставката и инсталирането на системата от нашия способен екип.
Управление – по ваше желание можем да следим, поддържаме и модернизираме вашето екологосъобразно болнично осветление, когато е необходимо.

Нашата задача е хората по цял свят да бъдат по-здрави и да се чувстват по-добре

Иновациите наистина променят света. Когато предлагаме нова технология, ние се стремим да направим света по-здравословен и по-екологичен.

 

Поставили сме си задача да подобряваме живота на три милиарда души годишно до 2025 г. Повишената екологичност в здравните заведения и помощта за пациентите, персонала и жителите са неделими части от тази задача.

Хората се чувстват по-добре