Първото интелигентно

осветително тяло с автоматично конфигуриране

Първото интелигентно осветително тяло, проектирано за безпроблемно свързване

 

С неокласическия дизайн на новата серия Iridium gen3 осветителното тяло се интегрира добре както в жилищните райони, така и по главните пътища. Вдъхновено от заоблената форма на Iridium, новото Iridium gen3 предлага най-доброто от новата светодиодна технология в съзвучие с вече наложения дизайн.

Гледайте видеоматериала за Iridium gen3

 

Iridium gen3 е първото интелигентно осветително тяло, проектирано за безпроблемно свързване. Въвеждане в експлоатация без главоболия – осветителното тяло просто се монтира и може директно да се контролира от разстояние през платформа CityTouch за управление на осветлението. Дистанционното управление на светлината става лесно!

Осветително тяло Iridium gen3, подготвено за CityTouch

 

Iridium gen3 е интелигентно осветително тяло – част от системния подход IntelligentCity – и може безпроблемно да се свързва със CityTouch поради интегрирането на всички интелигентни елементи в осветителното тяло, без необходимост от допълнителен хардуер. Комуникацията тече директно по публичната мобилна мрежа. Един от положителните странични ефекти е отпадането на необходимостта от собствена поддръжка. Освен това цялото управление на връзките е част от нашето обслужване, което спасява клиента от всевъзможни главоболия. След като получи захранване, на картата на CityTouch автоматично се появява светлинна точка на съответното място – всички активи на осветлението се импортират в системата и могат да се управляват дистанционно със CityTouch LightWave.

 

Прочетете повече за IntelligentCity

Монтаж със страничен вход
Монтаж на върха на стълб със CityTouch LightWave
Лесен монтаж на 3 стъпки с новата втулка

Общ преглед на Iridium gen3

  • Iridium gen3 LED Medium
  • Iridium gen3 LED Large

Свържете се с нас

 

Използвайте този формуляр за делови запитвания за нашите професионални системи за осветление

 

Използвайте нашия подробен формуляр за по-сложни въпроси

You are now visiting our Global professional lighting website, visit your local website by going to the USA website