Динамична витрина PerfectScene

Осветление за витрини с доказана притегателна сила

Създайте завладяващи динамични витрини

Вашата витрина е Вашата петсекундна стъпка към преминаващите купувачи. Осигурете притегателна сила с динамичната витрина на PerfectScene. Доказано е, че смяната на светлинната обстановка във витрините стимулира ангажираността на купувачите и увеличава посещаемостта.
 
Изследванията показват, че когато осветлението на витрината се променя, купувачите реагират, като 11 % повече купувачи спират и до 19 % повече влизат в магазина*. Динамичната витрина на PerfectScene Ви позволява да оптимизирате Вашата витрина с подходящи за димиране светлини за витрини, предназначени да привличат вниманието на клиентите. Централизиран контрол на всичките витрини и зони за показване означава, че създаването на перфектното изживяване при покупки на дребно никога не е било по-лесно.

*Изследване, проведено от EIT Digital, Politecnico di Milano и Philips в Eral55

Динамичната витрина PerfectScene от Philips Lighting: осветление за витрини, което кара клиентите да се спрат

Предимствата на динамичната витрина PerfectScene с един поглед

Увеличаване на притегателната сила на магазина

Увеличавате продажбите с динамични светлинни режими, които завладяват вниманието на пазаруващите и привличат повече клиенти в магазина.

Привличане на вниманието със светлинни ефекти

Подчертавате водещите продукти, така че клиентите да ги забележат моментално, и наред с това създавате различни ефекти чрез съчетанието на осветителни тела от гамата ни от акцентиращо регулируемо осветление.

Заинтригуване на пазаруващите с нови витрини

С лекота управлявате осветлението на множество витрини и дисплеи чрез централна система за контрол – можете дори да създадете много бързо собствена светлинна обстановка от мобилно приложение.

Какви възможности предоставя динамичната витрина PerfectScene

Динамичната витрина PerfectScene Ви дава възможност да използвате силата на светлината, за да направите магазина си още по-впечатляващ и привлекателен.

Как работи PerfectScene

PerfectScene съчетава водещи на пазара осветителни тела на релси и за вграден монтаж с мащабируема система за управление. Избирайки специфичните компоненти, които най-добре отговарят на Вашето пространство и Вашите изисквания, можете да създадете динамична витрина с притегателна сила.

Система за управление Dynalite

Благодарение на своя лесен за работа интуитивен потребителски интерфейс това безжично приложение Ви дава възможност да актуализирате съдържанието в реално време с до 16 динамични режима.

TrueFashion

Тези осветителни тела разполагат с много тесен сноп светлина, с който прецизно подчертават продуктите на витрината и привличат вниманието към конкретни артикули.

StyleID

Благодарение на модулния си дизайн, променлив сноп светлина и възможност за регулиране StyleID Ви предоставя максимална гъвкавост, необходима за динамичната аранжировка на витрините.

Контакти

Свържете се с нашия местен център за контакти
за въпроси и запитвания.

Файлове за изтегляне

Разгледайте други осветителни системи за своя магазин

PerfectScene за пробни

Помогнете на клиентите си да направят правилния избор с осветление за пробни помещения, което симулира външното осветление.

Повече информация за осветлението за...