В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Осветление в пробната:

  въодушевява клиентите

  House of Fraser, Лондон, Обединеното кралство  

   

  Научете как светлината вдъхва на клиентите увереност да купуват.

  Тим Хайд, управител на магазина на House of Fraser на Оксфорд Стрийт, говори за решенията за осветление от Philips, инсталирани в магазина.

  Новата осветителна
  инсталация

  ни дава възможност по-ефективно да ангажираме клиентите, което в крайна сметка означава, че повишеният интерес към стоките ще доведе до повече покупки“.
  Жена избира настройката за осветление „забава“ в пробната – Philips

  Предизвикателството на клиента

   

  Реномираната верига House of Fraser търси нов начин да се отличи от конкуренцията, а при ръста на онлайн търговията, тя трябва да даде на клиентите убедителен повод да пробват дрехите лично.

  Жена се оглежда в огледалото с осветление за търговски обекти от Philips

  Правилното осветление

   

  Около огледалото, вградените метал-халогенни таванни лампи са сменени с окачени квадратни светодиодни осветителни тела, а стенните лампи са преместени и в тях са поставени светодиодни крушки MASTER LED. Сменихме и досегашните таванни лампи CDM с компактни светодиодни тела StyliD. Атмосферата в пробните вече е по-балансирана и приятна – с повече чар, без отблясъци.

   

  House of Fraser наистина диктува модата сред реномираните марки с неповторимата атмосфера в пробната, която представя облеклото в най-добра светлина. Приятната обстановка и въздействащото осветление помага на техния основен магазин да стои с една глава над конкуренцията.

  Светещо платно

  Стени с блестящи цветове и светлини

  Разгледайте продукта

  Подобни примери