В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Незабравимо 
  пазаруване

  Ted Baker,

  Глазгоу, Обединеното кралство

   

  Научете как Ted Baker поразява клиентите с вида на стоките в магазина

  Облекла в магазина на Ted Baker

  Опитваме се да оформим
  всеки магазин,

  площ и офис като поръчково решение, в тон със сградата и околностите. Общият проект винаги обръща особено внимание на осветлението, тъй като то има огромно значение за настроението в магазина“.

  - Марк Валерио, ръководител „Дизайн на магазина“, Ted Baker

  Предизвикателството на клиента

   

  Най-новият магазин на Ted Baker в Глазгоу има нужда от уникално решение за осветление. За да вдъхне живот на сградата, екипът по проекта търси осветление, което може да се променя през деня и да бъде в унисон с музиката в магазина.

  Правилното осветление

   

  За Ted Baker поръчковото осветление не е нещо ново. Огромната верига за облекла счита всеки свой магазин за уникален и проектира всеки интериор в тон със сградата и обстановката. За своя клон в Глазгоу, Ted Baker търси динамично решение за осветление, което да бъде в унисон с музиката в магазина и да създава жива и въздействаща атмосфера.

  „Често работим с Philips, кажи-речи от самото начало – казва ръководителят на „Дизайн на магазина“ Марк Валерио. – Решаваме какво трябва да се направи, основното разположение на осветлението от естетическа гледна точка, след това говорим с Philips за нивата на осветеност, видовете арматура и различните варианти за цената. Също така много желаем да използваме светодиоди, за да намалим консумацията на електроенергия и въглеродните емисии, както и да премахнем проблемите с изкачването до високите тавани“.

  Колекцията осветление за търговски обекти от Philips е точно по мярка. Система с окачени плоскости, в съчетание с мощното таванно осветление eW Cove QLX, е използвана за общото осветление. Прожектори StyliD, монтирани на релси, акцентират допълнително върху изложените стоки. На пространството с двойна височина пред магазина, където Cove не може да се инсталира, е изградена специална система за осветление на две нива. Магазинът вече има фантастична атмосфера, която вълнува клиентите и подчертава качеството на стоките.

  Новото осветление се управлява от изработен по поръчка сензорен контролен панел. Персоналът може да избира три динамични теми, които едновременно променят настройката за осветлението и силата на музиката за различна атмосфера през целия ден.

  Подобни примери