В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Светлина за
  изложените стоки

  Магазин You Are Here,

  Айндховен, Холандия

   

  Научете как технологията CrispWhite помага на модния бутик You Are Here да направи съвършеното представяне.

  Външна площ на Грейс Ин Роуд 200 с изглед към светещите платна

  Особено
  ме заинтригува

  ефектът от светлината върху стъклото и фибростъклото, и започнах да го използвам в моите модели."

  -Джеф Монтес, моделиер
  Витрина на модния бутик You Are Here
  Модният бутик You Are Here отблизо

  Предизвикателството на клиента

   

  Магазинът за мода You Are Here има нужда от безупречна витрина. За изложението Philips Illuminesca през 2013 г. той излага произведенията на един обещаващ млад моделиер. Магазинът обаче трудно успява да постигне подходящото представяне с традиционното осветление за търговски обекти и затова се нуждае от нова светлина.

  Осветена витрина на модния бутик You Are Here

  Правилното осветление

   

  Изкуствената светлина не е непозната за многообещаващия моделиер Джеф Монтес . 25-годишният випускник на института по изкуствата ArtEZ в Арнем започва да експериментира със светлина върху фибростъкло и стъкло в годината на своето дипломиране и я използва в своите произведения с поразителен ефект. Неговите дръзки модели оттогава досега покоряват света на модата.


  За изложението Philips Illuminesca през 2013 г., един от най-добрите модели на Джеф е изложен в магазина You Are Here в Айндховен. Очевидно е, че произведението трябва да бъде представено по най-подходящия начин на витрината. С традиционното осветление за търговски обекти обаче често бялото жълтее и затова е необходимо нещо по-различно за осветяването на инсталацията.

  Решението е Philips StyliD CrispWhite. С тази нова технология бялото е чисто и наситено, а другите цветове – ярки, което я прави идеална за търговски обекти, в които е необходима силна светлина. Оптимизираният спектър на светлината съперничи на халогенните лампи със своята яркост и осигурява силно осветление от един-единствен, лесно позициониран източник. Благодарение на модерното осветление на витрината, произведението на Джеф Монте изглежда също толкова добре, колкото и на модния подиум.


  Като съхранява деликатния баланс на светлината върху фибростъклото и същевременно акцентира върху ярките цветове на модела, резултатът говори сам за себе си. Никога досега светлината и бялото фибростъкло не са изглеждали толкова стилно!

  Подобни примери