В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Апетитно

  представяне

  Eataly
  Рим, Италия

     

  Вижте как осветлението за търговски обекти радва посетителите в Eataly, Рим.
  Фасадата на Eataly, Рим, с осветление от Philips

  Много сме доволни от
  резултата. 

  Всички наши клиенти ни поздравяват за осветлението. Предпочитаме да ни поздравяват за храните, но и осветлението става!"

   

  - Оскар Фаринети, основател на Eataly

  Светодиодно осветление за магазини от Philips
  Магазинът Eataly с осветление за търговски обекти от Philips

  Предизвикателството на клиента


  Рим се гордее с Eataly. Този четириетажен хипермаркет с пазари, ресторанти и образователни съоръжения показва на света защо Италия се слави със своите храни. Магазинът трябва да отвори врати през юни 2012 г. и Philips има само девет месеца да направи блестящ проект за осветление на търговски обекти.
  Накратко за магазина Eataly в Рим с осветление за търговски обекти от Philips

  Правилното осветление

   

  За такова гастрономическо светило като Eataly трябва нещо специално. Заедно с Luceplan – италианска фирма за проектиране, собственост на Philips, – нашият екип се захвана да създаде апетитна атмосфера в магазина. За общото осветление и това на търговските площи използвахме насочени лампи StyliD на шини. Тази арматура може да изпълни пространството с ярка, освежаваща светлина или да създаде по-приглушена атмосфера в изисканите площи като винарната.

   

  За осветлението на щандовете използвахме светодиодни панели Maxos, които могат ефективно да насочват светлината към стоката и да подобряват нейния вид. Светодиодно осветление за магазини е добавено към външната фасада, където са инсталирани лампи Philips eW Graze Powercore, и на външните площи, където светодиодна арматура DecoScene е вградена в настилката. Витрините са осветени отвътре с арматура Philips iColor Graze Powercore, която позволява както статично, така и динамично витринно осветление. Сега външната част има поразителен вид, който привлича клиенти в магазина.

   

  Заседателната зала също беше обновена наскоро. Светещи платна, представляващи светодиодни панели, покрити с тъкан Kvadrat, създават красиви светлинни пана от вътрешността на стените. Това позволява на Eataly да създаде единствена по рода си атмосфера, която гостите няма да забравят.

   

  От своето откриване досега, Eataly е блестящ пример за успех със своите 25 000 посетители дневно. Светлината играе огромна роля за тази победа – тя привлича и насочва клиентите, създава незабравимо преживяване в магазина.

  светещи платна

     

  Светещи платна

  Стени с блестящи цветове и светлини

  Разгледайте продукта

  Подобни примери