В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Магазинът за храни

  се освежава

  Food Lover’s Market,
  Дърбан, Южна Африка


  Научете как новото осветление за плодове и зеленчуци подобрява търговията във Food Lover's Market.
  Food Lover's Market – Philips CDM Fresh

  Лампата си държи на обещанията – 
  вълшебна лампа, която

  създава настроение от мига, в който клиентите влязат в магазина. Тя е сърцето на новото ни осветление и ние възнамеряваме да я използваме във всичките ни магазини в Куа-Зулу Натал, защото определено засилва продажбите в преоборудваните магазини“.
   

  - Хосе Луизиньо, директор, Food Lover’s Market в Куа-Зулу Натал

  Food Lover's Market – Philips CDM Fresh

  Предизвикателството на клиента

   

  The Food Lover’s Market е верига за хранителни стоки с око за естетиката. Рекламиран като „сцена на храните – специално за познавачи“, той е водещата търговска верига за пресни храни в Южна Африка. За да стимулират продажбите, ръководителите търсят подобряване на вида на изложените стоки чрез осветление.

  Food Lover's Market – Philips CDM Fresh

  Правилното осветление 


  Замислен като модерен гастроном, първата задача на магазина е да предлага висококачествени продукти на своите клиенти. От само себе си се разбира, че изложените продукти трябва да изглеждат пресни и апетитни, а клиентите – да остават с превъзходни впечатления. Затова филиалът в Дърбан желае да модернизира осветлението така, че да впечатлява и радва купувачите. Поради растящите цени на тока в Южна Африка, той търси и икономии на електроенергия.


  С помощта на изпълнителите на инсталацията от Radiant Lighting, съвместно с VK Lite, магазинът е оборудван с най-модерни осветителни тела. Новото осветление е изградено около MASTERColour CDM Fresh 70 W. Тази модерна лампа излъчва искряща бяла светлина, която прави пресните домати, чушки и ябълки неустоими.


  Новото осветление издига пазаруването на ново равнище. Плодовете и зеленчуците изглеждат възможно най-пресни, с ярки цветове, които приканват купувачите да се спират пред тях. Дори цветните опаковки изглеждат по-добре с новото осветление, а резултатите говорят сами за себе си. След инсталирането магазинът отбелязва явен ръст в продажбите – поредната изразителна победа за модерното осветление.

   

  В сравнение с лампата Mini White SON, CDM Fresh има 60% по-висока енергийна ефективност и 50% по-голяма дълготрайност. С инсталираната нова система The Food Lover’s Market ще постигне 30-50% икономия на енергия.

  • MASTERColour CDM-T Fresh
   MASTERColour CDM-T Fresh
   Single-ended, high-efficiency Ceramic Metal Halide discharge lamp with special color enhancement properties

  Истински апетитно осветление

  Екипът

  Food Lover's Market

  Клиент

  Подобни примери