В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Лека нощ на

  излишните разходи

   

  Sleepy
  Генк, Белгия

  Повече продажби и по-малко разходи за търговеца на легла Sleepy с лампи MASTERColour CDM Elite.
  Sleepy, Генк – Philips MASTERColour CDM Elite

  Моят магазин 
  стана

  много по-привлекателен, благодарение на това осветление, като в същото време пестя пари и опазвам околната среда."

   

  - Барт Меекерс, собственик, Sleepy, Генк

  Sleepy, Генк – Philips MASTERColour CDM Elite

  Предизвикателството на клиента


  Sleepy е специалист по спалните. Неговият девиз „животът е по-добър в леглото“ е отразен в асортимента от модерни легла, матраци, спално бельо и поръчкови гардероби на веригата. Барт Меекерс, собственик на филиала в Генк, иска да даде нов тласък на продажбите, като намали оперативните разходи.
  Sleepy е специалист по спалните

  Правилното осветление

   

  Като специалист по спалните, Sleepy разбира колко е важна светлината. Барт Меекерс, собственик на филиала в Генк, проучва най-модерното осветление, за да намали оперативните разходи в своя магазин. Осветлението от Philips изглежда обещаващо. То не само ще утвърди репутацията на Sleepy като екологична фирма, но енергийно ефективното осветление с минимално отделяне на топлина ще спести и разходи за климатизация.

   

  Намаляването на сметките за ток обаче не е единственото предизвикателство. Меекерс желае също така да създаде подходяща атмосфера в магазина с топло, равномерно осветление, което да представя Sleepy по най-добрия начин. Витрините са особено важни: „Те създават първото впечатление – казва Меекерс. – Тъй като моят магазин е на оживена улица, трябва бързо да привличам вниманието. Дневната светлина не трябва да пречи на моите витрини да се виждат добре от разстояние“.

   

  За общото осветление целият салон (900 m²) е оборудван с 35-ватови крушки MASTERColour CDM-T Elite, които имат превъзходно качество на светлината и голяма дълготрайност. Те създават топла, приятна обстановка, която кара клиентите да не бързат да напускат салона. За да привличат допълнително вниманието, витрините са оборудвани със 70-ватови MASTERColour CDM-T Elite, а енергийно ефективните MASTER LED създават подходящо сияние през нощта.

   

  Лампите MASTERColour CDM-T Elite вдъхват нов живот на магазина с искрящата бяла светлина и отличното цветопредаване, което кара ярките окраски на спалното бельо да изпъкват. Лампите осигуряват повече светлина с по-малък разход на енергия, а с впечатляващия срок от 12 000 часа работа, те дълго време няма да имат нужда от обслужване.

  Разкрива

  търговския потенциал

  Екипът

  Клиент

  Sleepy, Генк

  Обект

  Генк, Белгия

  Ръководител „Клиенти“ във Philips

  Вим Рулс

  Проектант на осветлението

  Шарлот Рулс, Philips

  Подобни примери