В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Чудесен прием
  за телевизионна станция

  Грейс Ин Роуд 200,

  Лондон, Обединеното кралство

   

  Научете как Грейс Ин Роуд 200 посреща и смайва посетителите със светлина

  Външна площ на Грейс Ин Роуд 200 с изглед към светещите платна

  Ефектът е
  ободряващ

  и придава изискано излъчване на рецепцията – почти всички го одобряват. Това не се постига лесно в сграда, която гъмжи от журналисти и оператори“.

  -Иън Макардъл, IMA
  Изглед към светещите платна
  Светещото платно отблизо

  Предизвикателството на клиента

   

  Грейс Ин Роуд 200 е истински телевизионен център. Тази знакова сграда в сърцето на Лондон е дом на някои от най-големите телевизионни компании като ITN, ITV и Channel 4. За да подобри пространството и да отрази творческия характер на сградата, рецепцията на сградата изисква стилно осветление.

  Светещо платно

  Правилното осветление

   

  В телевизионния бранш първите впечатления са много важни. С тази мисъл архитектите на сградата от IMA решават да преоборудват рецепцията с по-интересно осветление. „Поради спецификата на сградата, щеше да бъде много трудно да се преработи досегашната система – обяснява Иън Макардъл от IMA. – Затова решихме да я подсилим с нови и интересни решения, каквито вече има на пазара“.
   

  Светещите платна са готови за своя впечатляващ дебют. Тези големи повърхности излъчват ярки цветове, които се променят и движат, за да създадат неповторима и вдъхновяваща атмосфера. Същевременно, те намаляват шума и поглъщат ехото, което прави пространството по-уютно. Пет от тези платна са монтирани на специално изработена алуминиева конструкция зад гишето на рецепцията.

  Новата инсталация създава „художествена стена“ в рецепцията, която веднага привлича вниманието на влизащите в сградата. Поради ъглите, под които са поставени платната, те създават усещането, че се променят, докато хората се приближават към тях – поразително първо впечатление.

  „Светещите платна обогатяват рецепцията по много интересен начин“, казва Иън Макардъл. По-късно се правят планове рецепцията да се разшири, а светещите платна ще продължат да играят основна роля в запазването на ярката и интересна обстановка.

  Светещи платна

  Стени с блестящи цветове и светлини

  Разгледайте продукта

  Подобни примери