В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  По-безопасни пътища,

  по-малки сметки за ток

  Жилищен квартал,
  Еншьопинг, Швеция

     

  Научете как енергийно ефективните осветителни тела създават усещане за сигурност на улиците в Еншьопинг
  Улица в жилищен квартал в Еншьопинг, Швеция с градско осветление от Philips

  Светодиодните осветителни
  тела са много дълготрайни –   

  затова е важно да се работи с надеждна фирма, която ще остане на пазара. Същото важи и за общините, които имат ангажимент към данъкоплатците. Philips е добър партньор и осигурява отлична поддръжка."

   

  - Шел-Ове Карлсон, координатор на проекта за Vattenfall Service AB, осветление

  Предизвикателството на клиента


  Община Еншьопинг мисли за своите жители. За безопасността на жителите и водачите през нощта местната управа търси надеждно и качествено улично осветление. Същевременно тя желае да намали разходите за електроенергия на градското осветление. Philips получава задачата да намери решение.
  Осветително тяло на стълб в Еншьопинг, Швеция отблизо

  Правилното осветление

  Реконструкциите на осветлението не са нещо ново за община Еншьопинг. Съветът вече е заменил част от живачните лампи на уличната арматура с метал-халогенни и натриеви. Общинските ръководители по-късно научават за новите технологии в осветлението и възлагат на Philips да модернизира останалите 3000 живачни улични лампи със светодиодни.

   

  Уличните лампи ClearWay са точно по мярка за Еншьопинг. Тяхната ярка и чиста светлина облекчава движението на пешеходците и водачите през нощта – те не се притесняват какво може да изскочи от тъмното. Нещо повече – новите лампи са по-добри както във финансово, така и в екологично отношение. Предишната арматура изисква до 70 W мощност, докато новите светодиодни лампи работят с 27 W или 20 W, когато са регулирани.

   

  Модерната система за управление Dynadimmer осигурява и допълнителни икономии. Около 9 часа вечерта системата намалява мощността на лампите на 70%, а в полунощ – на 50%. Към 4 часа сутринта те се увеличават отново до 70%, а от 6 часа нататък светят на 100%. Системата за управление Dynadimmer F2 увеличава икономиите на енергия на община Еншьопинг с 32%.

   

  Новата арматура създава приветлива атмосфера по улиците на Еншьопинг и намалява общата консумация на енергия с 348 000 часа годишно.

  • ClearWay
   ClearWay
   LED technology represents a breakthrough in lighting in many different respects. The light quality provided by LEDs, for example, has made our roads safer, while the tremendous eff...

  Приятна светлина
  през цялата нощ

  Екипът

  Община Еншьопинг

  Клиент

  Vattenfall Services Nordic AB

  Изпълнител

  Подобни примери