В момента разглеждате уебсайта на Philips lighting. На Ваше разположение има и локализирана версия.
Предложения

  Безопасност

  за жителите

  Риджънт Стрийт,
  Блайт, Нортъмбърланд


  Научете как светодиодните улични лампи правят Риджънт Стрийт по-безопасна през нощта
  Тази двойка се разхожда спокойно по Риджънт Стрийт, благодарение на осветлението от Philips за жилищни райони

  Отличното качество
  на светлината на това решение

  подобрява атмосферата на улицата и я прави по-човешка. Надяваме се, че жителите в района вече се чувстват по-безопасно вечер навън, благодарение на силната светлина“.

   

  - Анди Ръдърфорд, ръководител „Пътища и квартално обслужване“

   

  Светодиодните улични осветителни тела SpeedStar от Philips създават естествена светлина на Риджънт Стрийт

  Предизвикателството на клиента

   

  Областният съвет на Нортъмбърланд се грижи за своите жители. Като част от постоянната цел за намаляване на разходите, той търси да модернизира уличното осветление за икономия на енергия и разходи за поддръжка. Може ли Philips да предложи решение, което ще подобри и безопасността по улиците?

  Правилното осветление 


  Безопасността е изключително важна за Риджънт Стрийт. Блайт е един от най-западналите райони в страната. Тъй като повечето домакинства в района не притежават автомобили, улиците трябва да бъдат удобни за пешеходците през нощта.

   

  Осветителното тяло SpeedStar от Philips е идеалното решение. Бялата светлина на осветителното тяло се приема за по-ярка и по-естествена в сравнение с жълтата. Това повишава видимостта за водачите, пешеходците и жителите, с което създава по-безопасна обстановка. Освен това то съчетава модерна, „въглеродно неутрална“ конструкция с 60 000 часа експлоатационен срок, което означава край на главоболията и разходите по поддръжката.

   

  Тъй като техниката се развива бързо, много общини не бързат да инвестират в светодиодно улично осветление, защото очакват нещо по-добро. Технологията LEDGINE в SpeedStar обаче лесно се модернизира и затова решението е готово за бъдещето. Това означава, че градовете, които инвестират в SpeedStar, години наред ще се радват на безопасни улици и икономия на енергия.

   

  Риджънт Стрийт вече е по-безопасна и по-удобна през нощта, а новото осветление на квартала излиза и по-евтино. Системата SpeedStar спестява на общинския съвет 10 000 лири стерлинги на година само от намалената поддръжка.

  Ясен път за водачите 
  със светлина

  Екипът

  Областен съвет на Нортъмбърланд

  Уебсайт
  на клиента

  Подобни примери