марки

  Осветление за детски стаи от Philips

  Защо осветление за детски стаи от Philips?


  Искате да създадете прекрасно пространство за децата си. Стая, в която могат да спят, да се гушкат и да играят през първите години от живота си, преди да се превърне в място за приключения, учене, открития и срещи с приятели. Лампите ни за детски стаи могат да създадат вълнуваща среда, която развива въображението им. Също така създават уютна и успокояваща атмосфера за пълноценен сън през нощта. Защото всяко дете заслужава спалнята на мечтите си.

  Philips „Търсенето на Дори“

  Фенерче

   

  Фенерчето Philips Disney „Търсенето на Дори“ дава възможност на момичетата и момчетата да превърнат спалните си в магическия син свят на Дори. То е перфектният начин да изживеят отново игривото пътуване на Дори обратно към дома и семейството й с Немо и приятелите му.

  Светодиодно лого
  Икона с отметка
  За деца
  Икона с отметка
  Висококачествена светодиодна светлина
  Икона с отметка
  Издръжливо и устойчиво на изпускане
  Фенерче Philips 7176735P0

  Осветление за детски стаи – за магически моменти

   

  За да бъдат децата ви щастливи и в безопасност, детската стая трябва да е оборудвана с подходящо осветление. Най-важното е основната светлина да е достатъчно ярка, като същевременно защитава очите им. Нощните лампи и прожектори с подходящи за деца дизайни осигуряват уютна атмосфера в стаята и й придават специален чар. Малките супергерои ще виждат любимите си персонажи върху лампите, а принцесите ще получат собствен приказен замък. За да могат децата ви да прекарват изпълнени с вълнение следобеди, препоръчваме ви да включите следните компоненти към осветлението:

   

  • Стенни и таванни лампи за основно осветление
  • Нощни лампи и прожектори за пълноценен сън през нощта
  • Настолни лампи за спокойна учебна или творческа дейност

  Само най-доброто за стаята на децата ви – всички предимства се виждат веднага

  5 години гаранция
  В допълнение към стандартната двугодишна гаранция за тази лампа, Philips предлага  петгодишна гаранция на светодиодната система, в която се включват светодиодният модул и драйверът в лампата.
  Цветни температури на светлината
  Светлината може да има различни цветни температури, измервани в единици, наречени келвини (K). Лампите с ниска стойност на келвините произвеждат топла, по-уютна светлина, докато тези с по-висока стойност произвеждат студена, по-стимулираща светлина. Тази лампа на Philips осигурява топла бяла светлина за уютна атмосфера.
  Енергоспестяваща лампа от Philips
  Тази енергоспестяваща лампа на Philips пести енергия в сравнение с традиционните източници на светлина, като ви помага да намалите сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазването на околната среда.
  15 години средна употреба на светодиодите
  Източник на светлина, на който можете да се доверите. Интегрираните светодиоди в тази светодиодна лампа на Philips ще издържат до 15 000 часа (което се равнява на 15 години при средна употреба от 3 часа/ден с най-малко 13 000 цикъла на включване/изключване). Толкова е приятно да знаете, че не трябва да се тревожите да поддържате или заменяте крушки, докато се наслаждавате на перфектното осветление у дома.

  Цветният свят на лампите за детски стаи на Philips

   

  Стенните или таванните лампи са най-популярните за този тип осветление. Трябва да се уверите, че са регулируеми и без отблясъци, за да защитите уязвимите очи на малките деца.

   

  Нощните и настолните лампи с топла светлина осигуряват уютна и спокойна атмосфера в детската стая и вдъхват чувство за сигурност на децата. Прожекторите разказват прекрасни приказки по стените и тавана и им помагат да се успокоят, преди да заспят. Светодиодните лампи с любимите герои на детето ви на нощното шкафче или тавана не само осигуряват много забавление в детската стая, но и по-добро ориентиране и пълноценен сън през нощта.

   

  Независимо дали пишат домашни, рисуват или играят, децата прекарват много време на бюрото. С правилната настолна лампа можете да осветите перфектно работното място на децата си, като осигурите подходящата яркост, за да създадете продуктивна среда за работа и учене.

  Осветление за детски стаи – съвети

  Стоп кадър от видеоклипа

  Осветление за детски стаи от Philips: Създайте пространството на мечтите си

  Икона с отметка
  Режимът на сън на детето ви може да бъде нарушен от острото осветление, по тази причина за бебешка спалня препоръчваме по-нежни и топли светлини. Препоръчваме регулируемите крушки WarmGlow, които осигуряват уютна светлина – колкото повече намалява светлината, толкова по-топла става.
  Икона с отметка
  Ключовете за осветление трябва да са на достъпно място до детското легло, за да могат децата да използват осветлението в спалнята си през нощта, когато трябва да използват тоалетната.
  Икона с отметка
  Цветното осветление е забавно допълнение към всяка детска стая. Philips Hue дава възможност на децата да избират от повече от 16 милиона цвята и да зададат перфектното настроение за всяко приключение.
  Икона с отметка
  Винаги избирайте безопасни за децата материали, които включват нетоксични бои и неразглобяеми части.
  Икона с отметка
  Независимо дали играят с приятели, пишат домашни или четат приказки, през деня се случват най-разнообразни занимания в стаите на децата ни. Изпробвайте SceneSwitch
  , за да задавате лесно тона за всяко от тях.

  Philips „Търсенето на Дори“

  Фенерче

  Фенерче Philips 7176735P0