Предложения
  • Правилната светлина за точните моменти

   61086/31/P5

   Таванно осветление

   61086/31/P5 Търсене на подобни продукти

   Създайте желана атмосфера със светлината, която познава вашите нужди. Светодиодно таванно осветление Haraz в комплект с предварително настроени светлинни сцени и дистанционно управление, което ви дава свободата да регулирате яркостта и цветовата температура, както желаете. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Правилната светлина за точните моменти

  • Вграден светодиод, като част от системата

   Вграден светодиод, като част от системата

   Източник на светлина, на който може да се доверите. С вградения светодиоден източник на светлина няма да се притеснявате за поддръжката или подмяната на лампата, в същото време ще имате идеалната осветеност във Вашия дом.

  • Пестене на енергия до 80%

   Пестене на енергия до 80%

   До 80% икономия на енергия в сравнение със стандартните светлинни източници - лампи с нажежаема жичка.

  • Може да се настройва 2700-6500K

   Може да се настройва 2700-6500K

   Тази лампа може да се регулира. Можете да зададете предпочитания от Вас цвят за осветление; от топло бяло (2700K) до студено бяло през лятото (6500K).

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 15 000 часа (което е равно на 15 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Равномерно разпределение на светлината

   Равномерно разпределение на светлината
  • Регулирайте нивото на светлината лесно с предоставеното дистанционно управление

   Регулирайте интензивността на светлината с дистанционното управление (включено). Осветителното тяло е идеално за подчертаване на определен детайл или за създаване на атмосфера за всеки повод – от интимната вечеря за двама до купона със семейството и приятелите в дневната.

  Вижте всички спецификации
  • Проектирано за комфорта на Вашите очи. Посетете www.philips.com/eyecomfort, за да разгледате продукти с ефекти срещу трептене, мигане и други критерии, и подробности за тези продукти.