Предложения

  Функционални

  Осветление за таван

  • Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

   8718696122778

   Функционални

   Осветление за таван

   8718696122778 Търсене на подобни продукти

   Светодиодните осветителни тела Philips осигуряват светлина, предназначена за комфорта на очите ви. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Комфортна светодиодна лампа, приятна за очите ви

  С EyeComfort – за светлина, която не натоварва очите ви

  • EyeComfort – светлина, която не натоварва очите

   Лошото качество на светлината може да напрегне очите. Имайки предвид, че повечето от нас прекарват времето си на закрито, е по-важно от всякога да осветим подходящо дома си. Нашите продукти отговарят на строгите тестови критерии, включително трептене, пулсиране, отблясък, цветопредаване и регулиране на светлинния поток, за да сме сигурни, че съответстват на изискванията на EyeComfort. Светодиодните лампи на Philips не просто осигуряват комфортна светлина, а го правят до края на целия си експлоатационен срок, предоставяйки неизменно качество на светлина, мощност и цветност през повече от десет години. Изберете светлината, която не натоварва очите ви. Те ще ви се отблагодарят.

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 000 часа

   Светодиодната технология Philips удължава живота на продукта до 15 000 часа

  • Лесно за почистване

   Гладките и лесни за почистване материали означава, че домът ви винаги ще изглежда атрактивен от пода до тавана.

  • Лесно инсталиране

   Край на проблемите в инсталацията. Просто закрепете или окачете на стената или на тавана и включете в контакт, сега това осветително тяло е готово да бъде включено.

  • Това осветление за таван се отличава с технологията Interlaced Optics, умело преразпределяща светлината, за да подобри цялостното ви осветление. Лещата на това осветително тяло има пирамидална микроструктура, която разпръсква и равномерно разпределя светлината, което намалява натоварването на очите.

   Това осветление за таван се отличава с технологията Interlaced Optics, умело преразпределяща светлината, за да подобри цялостното ви осветление. Лещата на това осветително тяло има пирамидална микроструктура, която разпръсква и равномерно разпределя светлината, което намалява натоварването на очите.

  Вижте всички спецификации