Предложения

  Функционални

  Осветление за таван

  Twirly 4000K, Бяло 8718696129586 Търсене на подобни продукти
  • Украсете дома си със светлина

   8718696129586

   Функционални

   Осветление за таван

   8718696129586 Търсене на подобни продукти

   Осигурете естествено усещане в стаята си с това светодиодно осветление за таван Philips myLiving Twirly. То излъчва дифузна мека светлина, за да освети всеки ъгъл на стаята ви, и може да се използва както на тавана, така и на стените. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Украсете дома си със светлина

  • Подходящи за монтаж на стена и таван

   Подходящи за монтаж на стена и таван

   Монтирайте тази лампа на стената или тавана – така, както пожелаете.

  • Пестене на енергия

   Пестене на енергия

   Тази енергоспестяваща лампа Philips пести енергия в сравнение с традиционните светлинни източници, като ви позволява да спестявате пари от сметките си за електричество и да дадете своя принос за опазване на околната среда.

  • Висококачествена LED светлина

   Висококачествена LED светлина

   LED технологията, вградена в тази лампа Philips, е уникално разработено решение от Philips. Включва се моментално и позволява оптимално светлоотдаване, подчертавайки наситени цветове в дома ви.

  • Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Дълъг експлоатационен срок до 15 години

   Източник на светлина, на който можете да се доверите. Вградените LED, използвани в тази LED лампа Philips, ще издържат до 15 000 часа (което е равно на 15 години на база средно използване за 3 часа на ден с брой цикли на включване/изключване от най-малко 13 000). Толкова е приятно, като се замислите, че няма да се притеснявате за поддръжката или смяната на лампите, имайки идеалната среда в дома си.

  • Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Philips предлага 5 години гаранция за светодиодните модули и драйвери

   Освен стандартната гаранция от 2 години за тази лампа Philips предлага 5 години гаранция за светодиодната система, като се имат предвид светодиодния модул и драйвера в тази лампа.

  • Идеална за отпускане и социализиране

   Холът е сърцето на всеки дом – място, където семействата се събират, за да се отпуснат, и където гостите общуват. Осветлението за хола и спалнята ви трябва да е гъвкаво и лесно за регулиране според начина на използване през целия ден. Внимателното разполагане на различни източници на светлина и наслояването на светлина помага за създаването на усещане за пространство и придава на всяко помещение топло и приветливо усещане.

  • Създайте стилна и приветлива атмосфера

   Тази лампа е проектирана според най-актуалните вкусове, тенденции и стил на живот, за да се вписва безпроблемно в интериора ви и да определя локалната среда, която винаги сте искали.

  Вижте всички спецификации