Предложения

  Hue White

  4 в опаковка E27

  Мека бяла светлина, Незабавно управление през Bluetooth, Управлявайте чрез приложение или с глас*, Добавете Hue Bridge, за да отключите още опции 8719514319141 Търсене на подобни продукти
  • Лесно интелигентно осветление

   8719514319141
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue White

   4 в опаковка E27

   8719514319141 Търсене на подобни продукти

   Внесете интелигентна светлина навсякъде в дома си с четирите интелигентни светодиодни лампи E27, осигуряващи мека бяла светлина. Подходящи за повечето осветителни тела, тези лампи са с моментално безжично димиране. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Лесно интелигентно осветление

  • Удобна, мека бяла светлина

   Удобна, мека бяла светлина

   С яркост, сравнима с традиционната лампа от 60 W, тези лампи осигуряват достатъчно ниво на бяла светлина, която е достатъчно ярка, за да четете на дивана, да слушате музика или просто да се отпуснете в спалнята.

  • Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   С Bluetooth приложението за Hue можете да управлявате интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добавете до 10 интелигентни лампи и ги управлявайте с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.

  • Управлявайте осветлението с гласа си*

   Управлявайте осветлението с гласа си*

   Philips Hue работи с Amazon Alexa и Google Асистент, когато е свързан със съвместимо с Google Nest и Amazon Echo устройство. Лесните гласови команди ви дават възможност да управлявате една или няколко лампи в стаята.

  • Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Лампите и осветителните тела на Hue осигуряват мека бяла светлина. Подходящи за димиране от ярка дневна до нощна светлина, тези интелигентни лампи ви дават възможност да изпълните дома си с подходящото количество мека светлина, когато се нуждаете от нея.

  • Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Добавете Hue Bridge (продава се отделно) към интелигентното си осветление, за да се насладите на пълния набор от функции на Philips Hue. С Hue Bridge можете да добавите до 50 интелигентни лампи, които да управлявате навсякъде в дома си. Задавайте режими, за да автоматизирате настройката на цялото си интелигентно осветление за дома. Контролирайте осветлението си, докато сте извън дома, или добавете аксесоари, като сензори за движение и интелигентни ключове.

  Вижте всички спецификации