Предложения

  Hue White ambiance

  1 в опаковка E27

  Топла до студена бяла светлина, Незабавно управление през Bluetooth, Управлявайте чрез приложение или с глас*, Добавете Hue Bridge, за да отключите още опции 8719514288195 Търсене на подобни продукти
  • Лесно интелигентно осветление

   8719514288195
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue White ambiance

   1 в опаковка E27

   8719514288195 Търсене на подобни продукти

   Най-ярката от гамата, тази интелигентна LED лампа E27 се отличава с яркост, еквивалентна на традиционна лампа с мощност 100 W. Тя е идеално решение за осветяване на големи пространства с бяла светлина с възможност за настройване на нюанса. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Лесно интелигентно осветление

  • Мощна, ярка бяла светлина с възможност за настройване на нюанс

   Мощна, ярка бяла светлина с възможност за настройване на нюанс

   Тази лампа осигурява мощна топла до студена бяла светлина, която е достатъчно ярка, за да осветява напълно кухнята, хола или друга стая, в която се нуждаете от функционално осветление.

  • Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   С Bluetooth приложението за Hue можете да управлявате интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добавете до 10 интелигентни лампи и ги управлявайте с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.

  • Управлявайте осветлението с гласа си*

   Управлявайте осветлението с гласа си*

   Philips Hue работи с Amazon Alexa и Google Асистент, когато е свързан със съвместимо с Google Nest и Amazon Echo устройство. Лесните гласови команди ви дават възможност да управлявате една или няколко лампи в стаята.

  • Задайте правилното настроение с топла до студена бяла светлина

   Задайте правилното настроение с топла до студена бяла светлина

   Тези лампи и осветителни тела предлагат различни нюанси на топла до студена бяла светлина. С пълна димируемост от ярка до приглушена нощна светлина можете да настроите перфектно нюанса и яркостта на осветлението според ежедневните си нужди.

  • Получете перфектните варианти за осветление за ежедневието си

   Получете перфектните варианти за осветление за ежедневието си

   Направете деня си по-лек и по-приятен с четири предварително зададени варианта за осветление, които са създадени специално за ежедневието ви: „Енергизиране“, „Концентрация“, „Четене“ и „Почивка“. Двата модела със студена светлина – „Енергизиране“ и „Концентрация“ ви помагат да се разсъните сутрин или да се фокусирате, докато моделите с топла светлина – „Четене“ и „Почивка“ ви осигуряват комфорт при четене или ви помагат да се отпуснете.

  • Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Добавете Hue Bridge (продава се отделно) към интелигентното си осветление, за да се насладите на пълния набор от функции на Philips Hue. С Hue Bridge можете да добавите до 50 интелигентни лампи, които да управлявате навсякъде в дома си. Задавайте режими, за да автоматизирате настройката на цялото си интелигентно осветление за дома. Контролирайте осветлението си, докато сте извън дома, или добавете аксесоари, като сензори за движение и интелигентни ключове.

  Вижте всички спецификации