Предложения

  Hue White Ambiance Filament

  1-пакет G125 E27 Filament Globe

  Топла до студена бяла, Незабавно управление през Bluetooth, Управлявайте чрез приложение или с глас*, Добавете Hue Bridge, за да отключите още опции 8719514301542 Търсене на подобни продукти
  • Лесно интелигентно осветление

   8719514301542
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue White Ambiance Filament

   1-пакет G125 E27 Filament Globe

   8719514301542 Търсене на подобни продукти

   Най-голямата и най-дръзката старинна интелигентна крушка, крушката G125 се отличава с топла до студена бяла светлина, елегантна спираловидна нишка, стандартен цокъл E27 и всички интелигентни функции на системата. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Лесно интелигентно осветление

  • Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   Управлявайте едновременно до 10 лампи с Bluetooth приложението

   С Bluetooth приложението за Hue можете да управлявате интелигентното осветление Hue в дадена стая в дома си. Добавете до 10 интелигентни лампи и ги управлявайте с едно докосване на бутон на мобилното си устройство.

  • Управлявайте осветлението с гласа си*

   Управлявайте осветлението с гласа си*

   Управлявайте осветлението си, като използвате гласа вместо ръцете си! Лесните гласови команди ви дават възможност да управлявате една или няколко лампи в стаята. *Работи с Google Assistant и Amazon Alexa.

  • Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Задайте правилното настроение с мека бяла светлина

   Лампите и осветителните тела на Hue осигуряват мека бяла светлина. Подходящи за димиране от ярка дневна до нощна светлина, тези интелигентни лампи ви дават възможност да изпълните дома си с подходящото количество мека светлина, когато се нуждаете от нея.

  • Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Открийте пълния набор от интелигентни функции за осветление с Hue Bridge

   Добавете Hue Bridge (продава се отделно) към интелигентното си осветление, за да се насладите на пълния набор от функции на Philips Hue. С Hue Bridge можете да добавите до 50 интелигентни лампи, които да управлявате навсякъде в дома си. Задавайте режими, за да автоматизирате настройката на цялото си интелигентно осветление за дома. Контролирайте осветлението си, докато сте извън дома, или добавете аксесоари, като сензори за движение и интелигентни ключове.

  • Комбинация от ретро стил и модерни възможности

   Комбинация от ретро стил и модерни възможности

   Насладете се на популярния външен вид на лампите тип „Едисън“ с отличителна светеща вътрешна намотка и прозрачно тяло с интелигентни лампи с нишка. Интелигентните светодиодни лампи в стил „Ретро“ съчетават вида и усещането на изчистения ретро дизайн с възможностите на интелигентното осветление Philips Hue.

  Вижте всички спецификации