Предложения

  Hue за бяла светлина

  Единична лампа E14

  E14 лампа, Топла до студена бяла светлина, Възможност за димиране, Интелигентно управление с Hue bridge* 8718696695203 Търсене на подобни продукти
  • Светлина за вашите моменти

   8718696695203
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue за бяла светлина

   Единична лампа E14

   8718696695203 Търсене на подобни продукти

   Потопете се в студената бяла светлина в дома си с тази интелигентна лампа E14. Използвайте студената светлина, за да ви заредите сутрин и топлите тонове, за да се отпуснете през нощта. Свържете с Hue Bridge, за да откриете пълното интелигентно управление и функциите за осветление. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Светлина за вашите моменти

  От изгрев до залез

  • Повдигнете настроението си с топла бяла или студена дневна светлина

   Повдигнете настроението си с топла бяла или студена дневна светлина

   Използвайте над 50 000 нюанса на топла и студена бяла светлина, за да си създадете настроение за работа, да играете или да се отпуснете - независимо кое време от деня е. Започнете сутринта си с точната студена, енергизираща ярка бяла светлина или се насладете на нощта със златни тонове.

  • Насладете се на интелигентно осветление за ежедневните ви задачи

   Насладете се на интелигентно осветление за ежедневните ви задачи

   Направете деня си по-лек с четири предварително зададени модела, които са създадени за ежедневните ви задачи. Двата модела със студена светлина - „Енергизиране“ и „Концентрация“, ви помагат да се разсъните сутринта и да се фокусирате, докато моделите с топла светлина - „Четене“ и „Почивка“ ви помагат да се насладите на добра книга и да се отпуснете.

  • Смарт осветление, което да ви разбуди и да ви помогне да заспите

   Смарт осветление, което да ви разбуди и да ви помогне да заспите

   Нагласете осветлението си, за да се разсъните бавно сутрин в предварително зададено време, да имитирате изгрева на слънцето и да се почувствате спокойни и освежени. Вечер релаксиращите топли бели светлини ще ви помогнат да се отпуснете и да се подготвите за добър нощен сън.

  • Интелигентно управление на осветлението когато сте извън дома

   Интелигентно управление на осветлението когато сте извън дома

   Philips Hue app ви дава пълен контрол върху осветлението, дори ако не сте вкъщи. Изключвайте и включвайте осветлението си, като използвате само приложението, за да сте сигурни, че домът ви винаги свети по начина, по който го искате.

  • Управлявайте осветлението с вашия глас

   Управлявайте осветлението с вашия глас

   Когато се свържете към Philips Hue, можете да сдвоявате осветлението си Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant, и да контролирате светлините с гласа си. Прости гласови команди ви позволяват да включвате и изключвате лампите с гласа си, да настройвате светлината до желаната яркост, дори да настроите даден модел на осветление.

  • Свържете към вашия Hue Bridge за пълен контрол върху управлението на осветлението

   Свържете към вашия Hue Bridge за пълен контрол върху управлението на осветлението

   Този продукт изисква връзка с Hue Bridge, за да се покажат пълния интелигентен контрол и функциите. Управлявайте осветлението си посредством приложението Philips Hue, задайте таймери, рутинно осветление, добавете или премахнете светлини и др. *Hue Bridge се продава отделно.

  Вижте всички спецификации