Предложения

  Hue за бяла и цветна светлина

  Две в пакет E14

  2 x E14 лампи, Бяла и цветна светлина, Възможност за димиране, Интелигентно управление с Hue bridge* 8718696695241 Търсене на подобни продукти
  • Неограничени възможности

   8718696695241
   За повече информация изтеглете Енергиен етикет

   Hue за бяла и цветна светлина

   Две в пакет E14

   8718696695241 Търсене на подобни продукти

   Вземете класическата лампа тип „Свещ“ в интелигентни светодиоди. С милиони нюанси на бяла и цветна светлина, незабавно димиране и стандартни фасонки E14 тези интелигентни лампи ви позволяват да създадете настроение навсякъде. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Неограничени възможности

  за изключителни преживявания

  • Поиграйте си със смарт осветление

   Поиграйте си със смарт осветление

   С Philips Hue няма ограничения: с над 16 милиона цвята, можете да превърнете дома си в идеално място за парти, да оживите история от сънищата и още много неща. Използвайте предварително зададени, цветни светлинни модели, за да предизвикате усещане за лято всеки път, когато поискате, или да използвате собствената си снимка, за да преживеете отново специален момент от живота си.

  • Повдигнете настроението си с топла бяла или студена дневна светлина

   Повдигнете настроението си с топла бяла или студена дневна светлина

   Използвайте над 50 000 нюанса на топла и студена бяла светлина, за да си създадете настроение за работа, да играете или да се отпуснете - независимо кое време от деня е. Започнете сутринта си с точната студена, енергизираща ярка бяла светлина или се насладете на нощта със златни тонове.

  • Синхронизирайте вашата медия със смарт осветлението

   Синхронизирайте вашата медия със смарт осветлението

   С приложението Hue Sync и Hue Bridge можете да внесете в забавленията си нови висоти. Заобиколете се с осветлението на Philips Hue и включете филм, музика или игра - и след това гледайте как светлините ви отразяват цветовете и ритъма.

  • Смарт осветление, което да ви разбуди и да ви помогне да заспите

   Смарт осветление, което да ви разбуди и да ви помогне да заспите

   Нагласете осветлението си, за да се разсъните бавно сутрин в предварително зададено време, да имитирате изгрева на слънцето и да се почувствате спокойни и освежени. Вечер релаксиращите топли бели светлини ще ви помогнат да се отпуснете и да се подготвите за добър нощен сън.

  • Интелигентно управление на осветлението когато сте извън дома

   Интелигентно управление на осветлението когато сте извън дома

   Philips Hue app ви дава пълен контрол върху осветлението, дори ако не сте вкъщи. Изключвайте и включвайте осветлението си, като използвате само приложението, за да сте сигурни, че домът ви винаги свети по начина, по който го искате.

  • Управлявайте осветлението с вашия глас

   Управлявайте осветлението с вашия глас

   Когато се свържете към Philips Hue, можете да сдвоявате осветлението си Alexa, Apple HomeKit и Google Assistant, и да контролирате светлините с гласа си. Прости гласови команди ви позволяват да включвате и изключвате лампите с гласа си, да настройвате светлината до желаната яркост, дори да настроите даден модел на осветление.

  • Свържете към вашия Hue Bridge за пълен контрол върху управлението на осветлението

   Свържете към вашия Hue Bridge за пълен контрол върху управлението на осветлението

   Този продукт изисква връзка с Hue Bridge, за да се покажат пълния интелигентен контрол и функциите. Управлявайте осветлението си посредством приложението Philips Hue, задайте таймери, рутинно осветление, добавете или премахнете светлини и др. *Hue Bridge се продава отделно.

  Вижте всички спецификации