Предложения

  Hue за бяла и цветна светлина

  Външна настолна лампа Impress

  Вграден светодиод, Милиони цветове, Черно, Интелигентно управление с мост Hue* 1743430P7 Търсене на подобни продукти
  • Включете я и осветете двора си

   17434/30/P7

   Hue за бяла и цветна светлина

   Външна настолна лампа Impress

   17434/30/P7 Търсене на подобни продукти

   Наслаждавайте на 16 милиона цвята, за да подобрите красотата на своята градина или го използвайте по-функционално за осветяване на пътеки. Модулът с разширение може да се използва за разширяване на вашата система с ниско напрежение. Изисква се бридж/мост Hue и базов комплект с ниско напрежение за работа. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Включете я и осветете двора си

  • Специална светлина за специални поводи

   Специална светлина за специални поводи

   Тук започва празничното веселие - с интелигентна светлина! Използвайте своите лампи на Philips Hue, за да превърнете дома си в празнично изживяване: ярки червени и зелени светлини за Коледа, фини пастели за пролетта или дори зловещо лилаво сияние, за да създадете най-обитаваната къща на Хелоуин.

  • Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Удължете вечерите си с външното осветление на Philips Hue. Придайте подходящата атмосфера на вътрешния двор, балкон или веранда и се отпуснете. От топлата бяла светлина на лятно слънце до ледената студена зимна светлина: можете да се насладите на всеки нюанс на бяла светлина, който да отразява настроението ви през цялата година.

  • Контролирайте по Вашите предпочитания

   Контролирайте по Вашите предпочитания

   Свържете вашите лампи с бридж и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете вътрешни превключватели към системата си, за да променяте светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Assistant, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

  • Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Със светещата лента на Philips Hue за открити места няма ограничение на магията, която можете да добавите. Играйте с 16-те милиона цвята и всички нюанси на бяла светлина, за да създадете ефекта, който искате. Оцветете предмети, дървета или пътища, за да направи вашето място да се откроява. Използвайте приложението Hue, за да запишете любимите си настройки за светлина и когато пожелаете, да си ги припомните само с едно докосване с пръст.

  • Необходим е Philips Hue преходник

   Необходим е Philips Hue преходник

   Свържете осветлението с бридж, за да го контролирате от смарт телефон или от таблет чрез приложението Philips Hue. Или контролирайте осветителните тела за външна употреба Philips Hue чрез превключвателя за димиране Philips Hue за включване/изключване и функционалността за димиране.

  • Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Продуктите са направени специално за употреба на открито. Използваме висококачествен алуминий и закалено стъкло, за да гарантираме най-доброто представяне при външни условия, както и интелигентно използване на материалите за оптимизиране на радиочестотите.

  • Интензивна светлина

   Интензивна светлина

   Осветителното тяло на Philips Hue осигурява достатъчно мощност, за да осветите удобно градината си. Използвайте Philips Hue, за да осветите входовете, да постигнете по-хубава атмосфера и да придадете още повече чар на външните части, като зададете обстановката според настроението си.

  • Лесно инсталиране и разширяване

   Лесно инсталиране и разширяване

   Осветявайте тъмни пътеки, създавайте акценти в ландшафта или създайте уникална среда на верандата. Можете да го направите сами, като използвате спот лампите и вързалата Hue. Продуктите са базирани на ниско напрежение, безопасни за използване и лесни за инсталиране. Край на сложното извеждане на осветление в двора: създавайте и разширявайте, както искате.

  • Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Усетете комфорта на светлините, които се включват автоматично, когато пристигнете и се изключват, когато излезете. Извадете нещата си от колата и влезте вкъщи, съпътствани от удобството на точната светлина. Използвайте външния сензор Hue на Philips или настройте приложението Hue в режим „Домашен“ или „Отдалечен“, за да включите всичките си светлини, или оставете географската локализация да свърши това вмeсто Вас, без да се налага да докосвате нито един бутон. Толкова е лесно.

  • Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

   Включете външното си осветление и вижте какво се случва навън. Щом свържете Вашето външно осветление с бриджа Hue, ще можете да контролирате светлината по всякакъв начин според предпочитанията си. С помощта на външния сензор Hue, услугите ни за вътрешно дистанционно управление като например приложението Philips Hue или направо чрез Вашите гласови команди (Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Assistant) можете да контролирате външното си осветление. Можете да настроите график на осветлението, за да имитирате присъствието си. Управлявайте комфортно външното си осветление от дома си или от всяко друго място.

  • Защитена от атмосферни влияния (IP65)

   Защитена от атмосферни влияния (IP65)

   Това външно тяло Philips Hue е специално проектирано за използване на открито и е преминало щателни изпитвания, гарантиращи неговата работа. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Това тяло е конструирано с IP65: това означава, че е защитено срещу струи вода с ниско налягане. Това е по-високо ниво на защита от IP44 и обикновено се използва при осветителни тела, които са близо до земята или изискват по-висока защита поради определени външни условия.

  Вижте всички спецификации