марки

  Hue за бяла и цветна светлина

  Външна настолна лампа Impress

  Вграден LED, Основен модул, Черно, Интелигентно управление с мост Hue* 1745430P7 Търсене на подобни продукти
  • Включете я и осветете двора си

   17454/30/P7

   Hue за бяла и цветна светлина

   Външна настолна лампа Impress

   17454/30/P7 Търсене на подобни продукти

   Наслаждавайте на 16 милиона цвята, за да подобрите красотата на своята двор или го използвайте по-функционално за осветяване на пътеки. Основният модул Impress осигурява една светлинна точка и всички кабели/захранване, които са ви необходими, за да започнете. Изисква се бридж/мост Hue. Вижте всички предимства

  Видеоклипове

  [trigger to render Video Gallery]

  Изображения

  Включете я и осветете двора си

  • Специална светлина за специални поводи

   Специална светлина за специални поводи

   Ще идват семейството или приятелите? Настройте вашето външно осветление за всеки повод. Независимо дали е уютна вечеря на балкона, барбекю на двора, или парти в двора, можете да добавите с едно докосване от магията на Philips. Създайте цветни сцени или бавно движещи се динамични ефекти и използвайте тези специални моменти пълноценно.

  • Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Отпуснете се с топла до студена бяла светлина

   Удължете вечерите си с външното осветление на Philips Hue. Придайте подходящата атмосфера на вътрешния двор, балкон или веранда и се отпуснете. От топлата бяла светлина на лятно слънце до ледената студена зимна светлина: можете да се насладите на всеки нюанс на бяла светлина, който да отразява настроението ви през цялата година.

  • Контролирайте по Вашите предпочитания

   Контролирайте по Вашите предпочитания

   Свържете вашите лампи с бридж и открийте безкрайност от възможности. Контролирайте светлините от смартфона или таблета си чрез приложението Philips Hue или добавете вътрешни превключватели към системата си, за да променяте светлините. Задавайте таймери, уведомления, аларми и други, за да използвате всички опции, предлагани от Philips Hue. Philips Hue работи и с Amazon Alexa, Apple Homekit и Google Assistant, за да можете да контролирате светлините дори с гласа си.

  • Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Оцветете вашето място на открито с 16 милиона цвята

   Със светещата лента на Philips Hue за открити места няма ограничение на магията, която можете да добавите. Играйте с 16-те милиона цвята и всички нюанси на бяла светлина, за да създадете ефекта, който искате. Оцветете предмети, дървета или пътища, за да направи вашето място да се откроява. Използвайте приложението Hue, за да запишете любимите си настройки за светлина и когато пожелаете, да си ги припомните само с едно докосване с пръст.

  • Необходим е Philips Hue преходник

   Необходим е Philips Hue преходник

   Свържете осветлението с бридж, за да го контролирате от смарт телефон или от таблет чрез приложението Philips Hue. Или контролирайте осветителните тела за външна употреба Philips Hue чрез превключвателя за димиране Philips Hue за включване/изключване и функционалността за димиране.

  • Включено захранване и щепсел

   Включено захранване и щепсел

   Пакетите базови модули са снабдени с всички елементи, от които се нуждаете при стартиране, това включва светлинни точки, захранване, удължителни кабели и свързващи елементи. Така че всичко, което трябва да направите, е да разопаковате, да ги инсталирате където предпочитате и да ги включите.

  • Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Висококачествен алуминий и закалено стъкло

   Продуктите са направени специално за употреба на открито. Използваме висококачествен алуминий и закалено стъкло, за да гарантираме най-доброто представяне при външни условия, както и интелигентно използване на материалите за оптимизиране на радиочестотите.

  • Интензивна светлина

   Интензивна светлина

   Осветителното тяло на Philips Hue осигурява достатъчно мощност, за да осветите удобно градината си. Използвайте Philips Hue, за да осветите входовете, да постигнете по-хубава атмосфера и да придадете още повече чар на външните части, като зададете обстановката според настроението си.

  • Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Настройте си светлини, които да ви посрещат у дома

   Усетете комфорта на светлините, които се включват автоматично, когато пристигнете и се изключват, когато излезете. Извадете нещата си от колата и влезте вкъщи, съпътствани от удобството на точната светлина. Използвайте външния сензор Hue на Philips или настройте приложението Hue в режим „Домашен“ или „Отдалечен“, за да включите всичките си светлини, или оставете географската локализация да свърши това вмeсто Вас, без да се налага да докосвате нито един бутон. Толкова е лесно.

  • Защитена от атмосферни влияния (IP65)

   Защитена от атмосферни влияния (IP65)

   Това външно тяло Philips Hue е специално проектирано за използване на открито и е преминало щателни изпитвания, гарантиращи неговата работа. IP кодът съдържа две цифри: първата показва степента на защита от прах, а втората – от вода. Това тяло е конструирано с IP65: това означава, че е защитено срещу струи вода с ниско налягане. Това е по-високо ниво на защита от IP44 и обикновено се използва при осветителни тела, които са близо до земята или изискват по-висока защита поради определени външни условия.

  • Лесно инсталиране и разширяване

   Лесно инсталиране и разширяване

   Осветявайте тъмни пътеки, създавайте акценти в ландшафта или създайте уникална среда на верандата. Можете да го направите сами, като използвате спот лампите и вързалата Hue. Продуктите са базирани на ниско напрежение, безопасни за използване и лесни за инсталиране. Край на сложното извеждане на осветление в двора: създавайте и разширявайте, както искате.

  Вижте всички спецификации